ich-zapfe

Slangklem - 1 oor voor NW 7 mm, verzinkt, 100 stuks


Item nummer 452611

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 17,00
EUR  15,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Slangklem - 1 oor voor NW 7 mm, verzinkt, 100 stuks

Slangklem 100* met 1 oog voor NW 7 mm verzinkt is de perfecte keuze als het gaat om het veilig en efficiënt aansluiten van slangen in professionele toepassingen. Of het nu gaat om horeca, bar of andere professionele ruimtes - deze betrouwbare slangklem zorgt ervoor dat slangen altijd veilig en effectief worden aangesloten.

Gedetailleerde unieke kenmerken:

  • Gegalvaniseerde versie:Galvanisatie biedt extra bescherming tegen corrosie en slijtage, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze klem verder vergroot.
  • 1 stuk inbegrepen:Elke bestelling bevat een enkele slangklem, zodat u precies de hoeveelheid krijgt die u nodig heeft voor uw specifieke toepassing.
  • Geschikt voor slangen met een NW-breedte van 7 mm en een diameter van 12 mm - 14 mm:Universeel gebruik voor verschillende maten en soorten slangen, waardoor flexibiliteit in gebruik wordt gegarandeerd.
  • Duurzaam, solide en betrouwbaar:De solide constructie zorgt voor langdurige betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Met deze 1-oor slangklem voor gegalvaniseerde buis met een diameter van NW7 mm weet u zeker dat uw slangen altijd veilig en effectief worden aangesloten. Verzinken biedt extra bescherming tegen corrosie en slijtage, en de solide constructie zorgt voor betrouwbaarheid op de lange termijn. Dit is een ideale oplossing voor een verscheidenheid aan professionele toepassingen waarbij veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Bestel nu en ontdek de voordelen van deze betrouwbare en duurzame slangklem. Profiteer van het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van deze professionele klem die ideaal is voor gebruik in de horeca, bars en andere professionele toepassingen. Vereenvoudig uw leven en bestel nu!

Nog meer redenen waarom deze slangklem de juiste keuze is:

  • Eenvoudig te installeren:De slangklem kan moeiteloos worden bevestigd, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Veelzijdig gebruik:Gebruik deze klem op verschillende slangtypen en -maten voor flexibiliteit in uw toepassingen.
  • Professionele kwaliteit:Deze kabelbinder voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en voldoet aan de eisen van professionele omgevingen.
  • Voorkom lekken:Met een betrouwbare verbinding kunt u het risico op lekken minimaliseren en een soepele werking garanderen.
  • Langetermijninvestering:Met deze slangklem investeert u in de veiligheid en efficiëntie van uw slangaansluitingen, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.
  • Kwaliteit bewezen door klanten:Veel tevreden klanten vertrouwen al op de kwaliteit en prestaties van deze kabelbinder - doe mee!
  • Snelle levering:Bestel nu en de slangklemmen worden snel en gemakkelijk op uw adres afgeleverd.
  • Veiligheid:Veilige slangaansluiting is de basis voor veilig en effectief werken, en deze slangklem met 1 oog voor NW 7 mm biedt wat het belangrijkste is voor professioneel gebruik in diverse industrieën.
  • Duurzaamheid:Het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en de galvanisatie van de klem maken het een product waar u lang op kunt vertrouwen.
  • Veelzijdigheid:Geschikt voor slangen met een NW-breedte van 7 mm en een diameter van 12 mm - 14 mm, waardoor het een universele oplossing is voor een verscheidenheid aan toepassingen.
  • Bezuiniging:Elke bestelling bevat 100 stuks, wat een grotere flexibiliteit in toepassingen mogelijk maakt en kosteneffectiviteit op de lange termijn garandeert.

Item ID 452611
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 14×16×5mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: