ich-zapfe

Slangklemmen - 1 oor voor NW 10 mm, verzinkt


Item nummer 452600

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 0,35
EUR  0,28 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Slangklemmen - 1 oor voor NW 10 mm, verzinkt

Vertrouw op de hoogste kwaliteit en veiligheid dankzij onze innovatieve 1-oorklem, die speciaal is ontworpen voor 16 mm brede slangen - er is een diameter van 18 mm en een diameter van NW10 mm ontwikkeld. Deze klem is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en zorgt voor een betrouwbare aansluiting van slangen.

Voordelen:

  • Betrouwbaarheid: onze slangklem garandeert een veilige verbinding van de slang met de aansluiting en voorkomt effectief lekkage. Hun installatie zorgt ervoor dat de verbindingen altijd strak en betrouwbaar zijn.
  • Duurzaamheid: deze klem is gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal en zorgt voor een duurzame, flexibele slangverbinding. Zelfs onder moeilijke omstandigheden behoudt het zijn structuur en beschermt het tegen voortijdige slijtage.
  • Eenvoudig te installeren: dankzij het innovatieve ontwerp met één oor is het installeren van de hoofdband kinderspel. Het is snel en eenvoudig te installeren en zorgt voor een veilige aansluiting van de slang op de aansluiting. Bespaart tijd zonder kwaliteitsverlies.
  • Veelzijdig inzetbaar: deze slangklem is niet alleen geschikt voor horeca- en bartoepassingen, maar ook voor industriële doeleinden. Gebruik hem overal waar een veilige en betrouwbare slangaansluiting belangrijk is.
  • Corrosiebestendigheid: het gegalvaniseerde oppervlak beschermt de klem tegen corrosie, zelfs in omgevingen met hoge luchtvochtigheid of agressieve stoffen. Hierdoor is de slangaansluiting altijd stabiel en veilig.
  • Precieze pasvorm: de slangklem past precies op slangen met een breedte van 16 mm - 18 mm en een diameter van NW10 mm. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en een veilige verbinding zonder ruimte voor lekken.
  • Duurzaamheid: Hoogwaardige productie van gegalvaniseerd staal verhoogt niet alleen de duurzaamheid, maar vermindert ook de impact op het milieu. Kies voor een duurzame oplossing zonder in te leveren op kwaliteit.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige professionele producten voor gastronomie en bars, dan is onze slangklem met 1 oog voor NW10mm gegalvaniseerde slangen de perfecte keuze voor u. Voel de veiligheid en betrouwbaarheid die slangverbindingen vereisen en bestel nu!

Wees er zeker van dat onze slangklem met één oog voor NW 10 mm de perfecte oplossing is als u twee verschillende slangen wilt aansluiten zonder risico op lekkage. Ons polsbandje kan in verschillende industrieën worden gebruikt:

  • Gastronomie: gebruik onze klem om leidingen en slangen aan te sluiten in diverse vloeistofdoseer- en distributiesystemen. Onze band garandeert een duidelijke en veilige verbinding van elk systeemelement.
  • Industrie: onze 1-oorslangklem is geschikt voor zware taken, zelfs in industriële omgevingen. Geschikt voor het aansluiten van diverse soorten slangen en leidingen in industriële installaties.
  • Veehouderij: Onze 1-oorklem is ideaal voor het aansluiten van slangen in veehouderijsystemen. De band is corrosiebestendig en duurzaam, zodat deze kan worden gebruikt in omstandigheden waar een hoge luchtvochtigheid en andere externe factoren snelle slijtage van de apparatuur kunnen veroorzaken.

Onze kabelbinder is niet alleen een technische oplossing, maar ook een garantie voor veilig gebruik. Ons product is uiterst eenvoudig te installeren, waardoor u snel en effectief twee verschillende slangen kunt aansluiten. Waar u onze klem ook wilt gebruiken, u kunt er zeker van zijn dat de verbinding tussen slang en aandrijving jarenlang veilig en betrouwbaar is.

Kies voor onze kabelbinder en voel je zeker dat je verbinding perfect beveiligd is!

Item ID 452600
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 5×5×5mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: