ich-zapfe

Slangklem - met twee oren 7 mm, roestvrij staal


Item nummer NEW-6581

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 0,41
EUR  0,32 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Slangklem - met twee oren 7 mm, roestvrij staal

De klem met een 2-oorige RVS slangklem is een product dat een perfecte pasvorm en permanente afdichting van vloeistof- en luchtleidingen garandeert. Met een vergroot klembereik van 13-15 mm is deze klem veelzijdig en geschikt voor gebruik in zowel huishoudelijke als industriële omgevingen.

Producteigenschappen:

  • Solide constructie:De klem van hoogwaardig roestvrij staal overtuigt door zijn solide constructie en garandeert een duurzame afdichting.
  • Veelzijdige toepassingen:De slangklem is ideaal voor vloeistof- en luchtleidingen, zodat hij in verschillende situaties kan worden gebruikt.
  • Vergroot klembereik:De klem heeft een vergroot klembereik van 13-15 mm, waardoor hij nog veelzijdiger is en in veel verschillende gevallen kan worden gebruikt.
  • Hoogwaardig roestvrij staal:De slangklem is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en bestand is tegen corrosie, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

De roestvrijstalen slangklem met 2 oren is een uitstekende keuze voor iedereen die een duurzame en corrosiebestendige slangklem nodig heeft. Dankzij de perfecte pasvorm en solide constructie sluit deze klem de kabels effectief af, wat van groot belang is voor een goede werking ervan.

Daarnaast kent de kabelbinder vele toepassingen en is geschikt voor thuis en industrieel gebruik. Of u nu thuis of op het werk in de industriële sector een sterke slangbevestiging nodig heeft, deze klem zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Als u een duurzame en effectieve kabelklem nodig heeft, zal een roestvrijstalen klem zeker aan uw verwachtingen voldoen. Een investering in dit product is een investering in duurzame en veilige verbindingen die vele jaren meegaan.

Productgebruik:

  • Lekken verwijderen:De roestvrijstalen klem met twee oren verwijdert effectief lekken uit leidingen.
  • Voor een permanente bevestiging:Een uitstekende keuze voor iedereen die permanente kabelbevestiging nodig heeft.
  • Kabelmontage:Geschikt voor het monteren van vloeistof- en luchtleidingen, waardoor deze in verschillende situaties kan worden gebruikt.
  • Thuisomgeving:Ideaal voor gebruik in een thuisomgeving, bijvoorbeeld in de tuin of garage.
  • Industrie:Geschikt voor gebruik in de industrie bij de productie van diverse soorten machines.
  • Loodgieterswerk:Geschikt voor gebruik in loodgieterswerk om leidingen vast te zetten.
  • Constructie:Geschikt voor gebruik in de bouw om buizen of kabels vast te maken.
  • Voedingsindustrie:Perfect voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, waar duurzame en veilige bevestiging van kabels belangrijk is.
  • Farmaceutische industrie:Geschikt voor gebruik in de farmaceutische industrie waar de hygiëne-eisen hoog zijn.
  • Chemische industrie:Geschikt voor gebruik in de chemische industrie waar eisen op het gebied van corrosiebestendigheid cruciaal zijn.
  • Machinebouw:Geschikt voor gebruik bij de productie van diverse soorten machines voor het bevestigen van vloeistof- en luchtleidingen.

De roestvrijstalen slangklem met 2 oren is een betrouwbare metgezel voor uw projecten, gaat vele jaren mee en zorgt voor duurzame en veilige verbindingen. Profiteer van de veelzijdige toepassingen en geniet van een effectieve en solide bevestiging van vloeistof- en luchtleidingen.

Item ID 453736
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 5×5×5mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: