ich-zapfe

Slangklem - 1 oor voor NW 7 mm, verzinkt


Item nummer 452599

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 0,31
EUR  0,23 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Slangklem - 1 oor voor NW 7 mm, verzinkt

Optimaliseer de veiligheid van uw horecabedrijf of bar met een robuuste en betrouwbare slangklem. Deze gegalvaniseerde slangklem zorgt voor veilige en betrouwbare slangverbindingen, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van eersteklas service en tevreden gasten.

Gedetailleerde unieke kenmerken:

  • Gegalvaniseerde constructie: galvaniseren biedt extra bescherming tegen corrosie en slijtage.
  • 1 stuk per set: Elke bestelling bevat een enkele slangklem, zodat u precies de hoeveelheid krijgt die u nodig heeft voor uw toepassing.
  • Geschikt voor slangen met een breedte van NW 7 mm en een diameter van 12 mm tot 14 mm: universeel inzetbaar voor diverse maten en soorten slangen, waardoor flexibiliteit in gebruik gewaarborgd is.
  • Duurzaam, solide en betrouwbaar: solide constructie zorgt voor langdurige betrouwbaarheid, zelfs in moeilijke omstandigheden.

De 1 oogslangklem voor NW7mm gegalvaniseerde slang is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van connectoren tot bierleidingen en andere professionele toepassingen waar een veilige slangverbinding belangrijk is. Verzinken biedt niet alleen extra bescherming, maar maakt het ook visueel aantrekkelijk en de stevigheid ervan is een langetermijninvestering in de veiligheid van uw werk.

Met deze klem krijgt u niet alleen een veilige verbinding, maar ook rust als het om slangen gaat. Dankzij de duurzame en solide constructie hoeft u zich geen zorgen te maken over voortdurende vervangings- of reparatiekosten en kunt u zich in plaats daarvan concentreren op een soepele werking.

Deze slangklem is precies wat u nodig heeft om uw bedrijf te beschermen tegen defecten aan de slangaansluiting. Om de effectiviteit ervan te vergroten, zoekt u andere producten in uw catalogus die de buitenlandse kunnen aanvullen om de beste resultaten te bereiken.

Bestel nu en ervaar direct verbetering in de slangaansluitingen van uw bedrijf! Vertrouw op de bewezen kwaliteit van de 1-oor slangklem tot NW7mm, gegalvaniseerd, en zorg ervoor dat de slangen altijd veilig en effectief worden aangesloten.

Item ID 452599
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 5×5×5mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: