ich-zapfe

Slangklemmen - 2-oor 4 mm, roestvrij staal


Item nummer 443492

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 0,41
EUR  0,32 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Slangklemmen - 2-oor 4 mm, roestvrij staal

Bent u op zoek naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor het bevestigen van slangen? Ontdek dubbele oorklemmen gemaakt van roestvrij staal van de hoogste kwaliteit. Ze bieden niet alleen maximale duurzaamheid en geen roest, maar ook installatiegemak en veelzijdig gebruik in verschillende industrieën.

Veel voordelen en functies op een rij:

  • Slangmontage met behulp van een innovatief ontwerp met twee nokken
  • Minimaliseert het risico op lekken dankzij een veilige grip
  • Montage die ongelooflijk eenvoudig en tijdbesparend is, zodat u zowel tijd als moeite kunt minimaliseren
  • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor maximale duurzaamheid
  • Geen roest garandeert een lange levensduur
  • Speciaal ontwerp met twee oren zorgt voor een veilige grip
  • Optimale pasvorm voor NW 4 mm slangen en 7-9 mm breedte
  • Nauwkeurig vakmanschap voor maximale betrouwbaarheid
  • Breed gebruik in diverse industrieën zoals horeca, bars en hobbybrouwerijen
  • Modern design voor een sfeervolle uitstraling

Dankzij slangklemmen met 2 ogen van RVS NW 4 mm ben je altijd zeker van veiligheid en duurzaamheid bij het bevestigen van de slang. De klemmen zijn universeel en worden gebruikt in diverse industrieën, zoals horeca, bars en hobbybrouwerijen.

Profiteer van de voordelen van modern design en focus niet alleen op functionaliteit, maar ook op aantrekkelijk uiterlijk. Kabelbinders met twee oren zorgen niet alleen voor een veilige grip, maar trekken ook de aandacht in de toepassingsomgeving.

Wanneer nodig bieden 2-oorslangklemmen een installatiegemak dat uiterst eenvoudig en tijdbesparend is. Hierdoor kunt u zich concentreren op andere belangrijke taken.

Met onze twee-oorslangklemmen kunt u eenvoudig uw apparaten installeren. Het is de perfecte oplossing voor uw bedrijf of thuis omdat het gemakkelijk te gebruiken, snel en duurzaam is. Kies voor onze slangklemmen met twee oren en geniet van maximaal gebruik van uw toestel.

Dubbele oorklemmen zijn een duurzame oplossing waarmee je veilig en zonder obstakels kunt werken. Dankzij onze kabelbinders werken uw apparaten altijd zonder onderbrekingen.

De innovatieve slangklem is de perfecte oplossing voor uw behoeften: betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en maximale veiligheid. Kies voor onze kabelbinders en geniet jarenlang van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Onze dubbele oorklemmen zijn de perfecte oplossing voor uw bedrijf of thuis. Dankzij hen krijgt u niet alleen maximaal comfort en veiligheid, maar ook een geweldige uitstraling. Kies voor innovatieve oplossingen en geniet van gebruiksgemak.

Als u de veiligheid, duurzaamheid en het gebruikscomfort van uw apparaat belangrijk vindt, zijn onze kabelbinders de perfecte oplossing voor u. Dankzij hen weet je zeker dat je slang stevig en veilig bevestigd is.

Dankzij de klemmen met twee oren kunt u eenvoudig slangen en leidingen aansluiten en op verschillende plekken in uw bedrijf gebruiken. Spanklemmen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die waarde hecht aan stevigheid en betrouwbaarheid.

Twee-oorklemmen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die er zeker van wil zijn dat zijn apparaat permanent en veilig is bevestigd. Vertrouw op onze beste kwaliteit roestvrij staal en kies voor innovatieve oplossingen voor het monteren van de slang.

Item ID 452049
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 5×5×5mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: