ich-zapfe

Slangklem - 1 oor voor NW 4 mm, verzinkt, 100 stuks


Item nummer 452610

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 12,59
EUR  9,89 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Slangklem - 1 oor voor NW 4 mm, verzinkt, 100 stuks

Kenmerken

  • Stevig, gegalvaniseerd oppervlak bestand tegen diverse stoffen
  • Ideaal voor slangen met een breedte van 8 mm tot 10 mm
  • Snelle en eenvoudige installatie dankzij één oog
  • Discreet ontwerp dat perfect in elk systeem past

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het aansluiten van slangen tijdens het werken in een restaurant of bar? In dat geval loont het de moeite om eens te kijken naar een gegalvaniseerde NW4mm slangklem met 1 oog. Dankzij het stevige, gegalvaniseerde oppervlak en de eenvoudige bediening is het de perfecte keuze voor slangen van 8 mm tot 10 mm breed.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De klemband zorgt voor langdurige duurzaamheid en gebruiksveiligheid, zelfs bij intensief gebruik. Hierdoor kunt u volledig vertrouwen op veilige slangverbindingen en vervormt de stevige klem niet.

Snelle en eenvoudige installatie

Eén handgreep garandeert een eenvoudige bediening. Snelle en eenvoudige montage bespaart veel tijd en moeite tijdens de installatie. Voor veilige en stabiele slangverbindingen is geen professionele kennis of gespecialiseerde apparatuur vereist.

Universeel

Met de mogelijkheid om slangen van 8 mm tot 10 mm breed te gebruiken, is een enkele oogklem voor NW4 mm gegalvaniseerde slang altijd de juiste keuze. Wat voor soort slang het ook is, de universaliteit van het product maakt het in veel situaties bruikbaar.

Beveiliging en betrouwbaarheid

De slangklem zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid en maakt slangverbindingen veilig. De solide constructie van de klem is bestand tegen verschillende stoffen en beschermt verbindingen tegen beschadigingen en lekkages.

Eenvoudige aanpassing

Dankzij het eenvoudige klemmechanisme kan de slangaansluiting eenvoudig en snel worden losgekoppeld of verplaatst. Dankzij de eenvoudige aanpassing van de lengte van de slangklem heeft u volledige controle over de stroming van stoffen in de slang.

Bezuiniging en tijdbesparing

Slangklem is een voordelige oplossing voor uw bedrijf. U bespaart tijd en geld omdat klemmen met een minimalistisch design een veel goedkoper alternatief zijn voor complexe slangaansluitsystemen.

Toepassingsmogelijkheden

De slangklem kan op veel plaatsen worden gebruikt waar veilige en stabiele slangverbindingen vereist zijn - niet alleen in horeca en bars, maar ook in de voedingsmiddelenindustrie, landbouw, automotive en bouw.

Eenvoudige keuze

Kies nu voor een duurzame en solide 1-oog slangklem voor gegalvaniseerde diameter NW4mm en maak uw slangaansluitingen veiliger en efficiënter. Bestel nu en vertrouw op een product dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft.

Item ID 452610
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5 g
Dimensies 12×10×5mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: