ich-zapfe

Thermostaat, Temperatuurregelaar met sensor, ijs tot +12°C


Item nummer 452459

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 20,20
EUR  17,10 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Thermostaat, Temperatuurregelaar met sensor, ijs tot +12°C

Voor iedere restaurateur die achter de toonbank van zijn bistro, café, restaurant of brouwerij staat, is het belangrijk dat het bier op de juiste temperatuur is. Een te hoge temperatuur zorgt ervoor dat het bier sneller bederft en de kwaliteit ervan achteruitgaat. Een te lage temperatuur vermindert ook de kwaliteit en beïnvloedt de smaak van het bier.

Vooral tijdens de warme zomermaanden is het belangrijk dat bier op een aangename, koele temperatuur wordt geschonken. Dankzij de thermostaat (ijs tot +12°C) kun je de temperatuur van de waterbadmachines nauwkeurig regelen en het bier op de optimale temperatuur brengen.

De voordelen van de thermostaat in één oogopslag

  • Nauwkeurige temperatuurregeling tot +12°C:Zorg ervoor dat uw bier altijd op de perfecte temperatuur wordt geserveerd om de kwaliteit te behouden en de beste smaak te garanderen.
  • Compatibel met waterbadapparaten:De thermostaat kan naadloos worden geïntegreerd met waterbadapparaten voor een efficiënte en betrouwbare temperatuurregeling.
  • Perfect voor de warme zomermaanden:Bewaren Behoud de frisheid en kwaliteit van uw bier, zelfs op de warmste dagen van het jaar en bied uw klanten een verfrissend drankje aan.
  • Hoogwaardig en duurzaam product:De thermostaat is gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur en betrouwbare werking garanderen.
  • Eenvoudig te gebruiken en te installeren:De thermostaat is eenvoudig te gebruiken en moeiteloos te installeren, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw gasten tevreden houden.
  • Geoptimaliseerd bieruitgifteproces:Dankzij nauwkeurige temperatuurcontrole wordt uw bier altijd op de perfecte temperatuur geserveerd, wat de klanttevredenheid vergroot en nieuwe klanten aantrekt.
  • Economische oplossing:Dankzij de temperatuurregeling werkt het apparaat efficiënter en langer, waardoor u elektriciteitskosten kunt besparen.
  • Diverse toepassingen:Naast toepassingen in brouwerijen en restaurants kan de thermostaat ook in andere industrieën worden gebruikt, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Precisie van de temperatuurmeting:Met de thermostaat kunt u de temperatuur regelen met een nauwkeurigheid van één graad, wat optimale omstandigheden garandeert voor het bewaren en serveren van bier.
  • Verhoogde winst:Door de nauwkeurige controle van de biertemperatuur kunt u de winst verhogen omdat de klant altijd een drankje van hoge kwaliteit ontvangt.
  • Klanttevredenheid:Het serveren van bier op de ideale temperatuur verhoogt de klanttevredenheid en beïnvloedt een positieve beoordeling van uw etablissement.

Een thermostaat (ijs tot +12°C) is een essentieel apparaat voor elke restauranthouder om de kwaliteit van het bier te verbeteren en de klanten te voorzien van perfect gekoeld bier. Investeer in dit kwaliteitsproduct om ervoor te zorgen dat uw bier altijd in optimale staat wordt gepresenteerd, ongeacht de externe omstandigheden.

Item ID 452459
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 100 g
Dimensies 150×100×50mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: