ich-zapfe

Thermostaat, Temperatuurregelaar met sensor voor droge koeler, van +1°C tot +11°C


Item nummer 452458

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 24,63
EUR  19,35 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Thermostaat, Temperatuurregelaar met sensor voor droge koeler, van +1°C tot +11°C

Deze thermostaat is een essentieel apparaat voor de horeca- en barbranche om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van dranken op peil blijft. Het maakt een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk, waardoor drankjes altijd op de optimale temperatuur worden geserveerd.

Functies in één oogopslag:

  • Precisiethermostaat voor droge koelblokken en aansluitklare koelblokapparaten
  • Temperatuurbereik van +1°C tot +11°C voor individuele koelbehoeften
  • Compatibel met de K 14-Po142-000 behuizing met afmetingen lengte 5,5 cm x breedte 3 cm x diepte 2,5 cm
  • Kabellengte van 1,20 m zorgt voor een flexibele installatie

De temperatuur en kwaliteit van dranken zijn de basisvereisten voor de horeca en barwerk. Deze thermostaat voor dry chillers en plug-in dry chillers is de perfecte oplossing om uw drankjes op de optimale temperatuur te houden die uw gasten kunnen verwachten.

De thermostaat is eenvoudig te gebruiken en te installeren, waardoor je hem kunt gebruiken met droge koelblokken of plug-in apparaten. De royale kabellengte van 1,20 m maakt flexibele plaatsing mogelijk, zodat u de thermostaat precies daar kunt installeren waar deze het meest effectief is.

Het temperatuurbereik van +1°C tot +11°C biedt volledige controle over het koelen van dranken, zodat u oververhitting of onderkoeling kunt voorkomen, wat de kwaliteit van de drank kan beïnvloeden. De thermostaat is compatibel met de K 14-Po142-000 behuizing met afmetingen van 5,5 cm lang x 3 cm breed x 2,5 cm diep, zodat hij gemakkelijk in de bestaande apparaatinfrastructuur past.

Thermostaattemperatuurregeling zorgt niet alleen voor een optimale drankkwaliteit, maar helpt u ook energiekosten te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Op deze manier kan overmatige koeling of verwarming worden vermeden, wat de kosten verder zal verlagen.

Met deze thermostaat kunt u een grotere efficiëntie in uw bedrijf bereiken, omdat het nieuwe mogelijkheden opent voor het serveren van drankjes op de perfecte temperatuur. Mis deze kans niet en bestel nu de thermostaat om de kwaliteit van uw drankaanbod te verbeteren en de tevredenheid van uw klanten te vergroten.

Een thermostaat met dry cooler sensor is een investering in de betere kwaliteit van uw dienstverlening en een volgende stap op weg naar succes in de horeca- en barbranche. Bestel nu en u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de geserveerde drankjes!

Item ID 452458
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 100 g
Dimensies 150×100×50mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: