ich-zapfe

Cocktailglazen, Waterglazen - Event, set van 6, 456 ml


Item nummer NEW-8816

Fabrikant: ich-zapfe

Inhoud bundel artikelen:
RRP EUR 18,30
EUR  15,60 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Cocktailglazen, Waterglazen - Event, set van 6, 456 ml

Bent u het evenement van het seizoen aan het voorbereiden en weet u niet in welke glazen u uw fantastische drankjes moet serveren? De set van 6 Event-glazen van 456 ml is precies wat je zoekt! Deze glazen zijn ontworpen om maximale elegantie en functionaliteit te bieden aan al uw gasten.

Eigenschappen die overtuigen:

  • Set van 6:Met deze set heb je zes glazen van hoge kwaliteit en een tijdloos design. Bovendien is hun elegante stijl perfect geschikt voor elk type evenement, van formele feesten tot tuinfeesten.
  • Afmeting 456 ml:Dankzij hun inhoud zijn deze glazen ideaal voor elk type drankje, van cocktails tot glazen bier. Ze zijn de perfecte metgezel voor uw feesten, bruiloften, diners en nog veel meer.
  • Robuust materiaal:Ze zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zodat ze bestand zijn tegen elk type intensief gebruik en een jarenlang meegaande duurzaamheid garanderen.
  • Tijdloos ontwerp:Deze glazen met een elegant en tijdloos ontwerp zijn geschikt voor elke gelegenheid en verbeteren het uiterlijk en de presentatie van uw drankjes. Gebruik ze voor uw beste drankjes en uw gasten zullen de functionaliteit ervan waarderen.
  • Gemakkelijk schoon te maken:Aan het eind van de dag kunnen de glazen net als elk ander glas eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Ook geschikt voor dagelijks gebruik, voor uw kantoor en uw woonkamer.
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding:De set van 6 glazen van 456 ml is de ideale investering voor wie op zoek is naar een product van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Alles wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken zonder al te veel geld uit te geven.
  • De perfecte keuze voor elk type evenement:Deze bril is de ideale keuze voor bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagsfeestjes en elk ander type. Met hun tijdloze design en hoge functionaliteit zullen ze altijd bovenaan de lijst staan ​​voor toekomstige aankopen.
  • Veel meer dan een simpele bril:Deze bril is niet alleen extreem functioneel en resistent, maar verfraait elke gelegenheid met geweldige stijl en elegantie.
  • Brillenset voor elke gelegenheid:Met de meegeleverde zes glazen van 16 oz krijgt deze set een verrassende kracht. Het zal de perfecte metgezel zijn voor elk type evenement en voor elke bekende gelegenheid.
  • Maak uw indruk:Met zoveel opvallende kenmerken is deze bril niet alleen een praktische en functionele keuze, maar wordt hij ook een waar statement van klasse en verfijning.

Als u uiteindelijk op zoek bent naar een bril voor gebruik op uw formele feest of bedrijfsevenement, dan is de set van 6 glazen van 456 ml de ideale aankoop. Hun kwaliteit en functionaliteit garanderen u bij elke gelegenheid een uitstekend resultaat. Bestel nu de Event glazenset!

Item ID 454507
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1320 g
Dimensies 85×85×120mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: