ich-zapfe

Shot glaasjes, Borrelglaasjes - New York Bar, set van 6 - 55 ml


Item nummer NEW-7880

Fabrikant: ich-zapfe

Inhoud bundel artikelen:
RRP EUR 26,88
EUR  21,12 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Shot glaasjes, Borrelglaasjes - New York Bar, set van 6 - 55 ml

Wil jij een onvergetelijke consumentenervaring creëren? Probeer onze set NEW YORK BAR borrelglaasjes, set van 6 zware glazen van hoogwaardig kristalglas, perfect voor elke alcoholische of niet-alcoholische drank. Dankzij hun inhoud van 55 ml passen deze glazen zich aan elke gelegenheid aan en bieden ze je een unieke drinkervaring.

Kenmerken:

  • Gemaakt van hoogwaardig kristalglas, flatterend voor je hand voor een optimale drinkervaring;
  • Bestand tegen breuk en krassen dankzij hun speciale hardheid, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd;
  • Unieke schittering voor een opvallend beeld op elke tafel;
  • Vaatwasmachinebestendig voor snelle en eenvoudige reiniging na gebruik.

Proost gewoon met onze NEW YORK BAR-bril en hoor hoe het kristalheldere geluid de aandacht trekt van alle aanwezige vrienden. Dankzij de ergonomische vorm van de bril ligt hij prettig in de hand en de hoge kwaliteit van het kristalglas staat garant voor een unieke zintuiglijke ervaring.

Elk glas is met precisie vervaardigd om uw favoriete drankjes optimaal te presenteren en hun smaak volledig te ontwikkelen. De inhoud van 55 ml van deze glazen is perfect om het karakter en de geur van hoogwaardige sterke dranken optimaal vast te leggen. Of u nu de voorkeur geeft aan sap, mixdrankjes, longdrinks, Campari, whisky, grappa of andere likeuren, de NEW YORK BAR-glazen zijn de juiste keuze voor u.

Hun ontwerp, geïnspireerd op de levendige sfeer van de New Yorkse barscene, brengt een stedelijk tintje in je huis. Ze zijn niet alleen een drankverpakking, maar zijn ook een uitdrukking van verfijning en stijl. Perfect voor een verfijnde avond met vrienden of als elegant cadeau, ze benadrukken uw waardering voor fijne details en kwaliteit.

De breuk- en krasbestendigheid van deze glazen maakt ze tot een langetermijninvestering in uw thuisbar. Besteed minder tijd aan zorgen over vervangingen en meer tijd om ervan te genieten. De unieke schittering van het glas zorgt ervoor dat uw drankjes altijd in het best mogelijke licht verschijnen, een uitstekende keuze voor feestelijke gelegenheden of dagelijks gebruik.

NEW YORK BAR-glazen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor ze een praktische keuze zijn voor elke moderne keuken of bar. Combineer deze borrelglaasjes met andere glazen uit de NEW YORK BAR-serie en creëer een harmonieuze en elegante set voor alle soorten drankjes, zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden.

Maak uw glaswerkcollectie compleet en ontdek hoe u uw drinkervaring kunt verfijnen en uw drankjes in een nieuwe, elegantere lichtheid kunt presenteren dankzij deze hoogwaardige borrelglaasjes. Kies nu de NEW YORK BAR-set en geniet van een onvergetelijke drinkervaring!

Item ID 454272
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 654 g
Dimensies 80×120×81mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: