Schankanlagen Koch

Gluhwein tap, warme drank dispenser - 9kW, met elektrische pomp, 3 leidingen, roestvrijstalen behuizing


Item nummer 452877

Fabrikant: Schankanlagen Koch

RRP EUR 2.422,84
EUR  2.292,40 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Gluhwein tap, warme drank dispenser - 9kW, met elektrische pomp, 3 leidingen, roestvrijstalen behuizing

Koop nu de betrouwbare en compacte glühweindispenser om het winterwerk gemakkelijker te maken. De 3-lijns tapsysteem kan met gemak tot 100 liter warme dranken doseren met een temperatuurverschil van 75°C tussen de inlaat- en uitlaattemperatuur.

Kenmerken:

  • Stroomverbruik: 9 kW (stroomaansluiting)
  • RVS behuizing
  • Compact en krachtig
  • Doseercapaciteit: 100 liter. met temperatuurverschil van 75°C
  • Temperatuurregeling van 7°C tot 85°C
  • 3 geïntegreerde zelfaanzuigende elektrische pompen
  • Apparatuur: 3 drankslangen met schroefaansluitingen, 3 verwarmde kranen, 1 lekbak, 1 gebruiksaanwijzing, 1 formulier, 1 reiniging instructies
  • Doseercapaciteit: 500 x 0,2 liter

De glühweindispenser met 9 kW vermogen en geïntegreerde elektrische pomp is perfect voor het serveren van glühwein, grog of andere warme dranken. Met het regelbare temperatuurbereik van 7°C tot 85°C kan de temperatuur eenvoudig worden aangepast om de best mogelijke consistentie te bereiken. De roestvrijstalen behuizing zorgt voor een lange levensduur van het apparaat.

Dankzij de 3 geïntegreerde zelfaanzuigende elektrische pompen kun je zelfs gemakkelijk tappen uit niet-drukvaste containers (jerrycans). Ervaar een stijging van uw verkoopcijfers in de winterhandel met deze innovatieve glühweindispenser. Dankzij het krachtige vermogen van 9 kW kunt u continu tot 100 liter heerlijke glühwein of andere warme dranken serveren. Uw klanten zullen onder de indruk zijn van de snelheid en efficiëntie.

De regelbare temperatuurregeling van 7°C tot 85°C maakt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden mogelijk, van warme glühwein tot hete grogvariaties. Welke warme drank u ook wilt aanbieden, deze dispenser garandeert de optimale serveertemperatuur en dus maximaal genot voor uw klanten.

De drie zelfaanzuigende elektrische pompen maken het doseren uit verschillende containers kinderspel. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de druk in de containers, dit doen de pompen automatisch. Dit betekent maximale flexibiliteit en gemak bij het serveren van uw drankjes.

Het compacte en krachtige ontwerp van de glühweindispenser zorgt niet alleen voor een eenvoudig gebruik, maar bespaart ook waardevolle ruimte in uw verkoopstand of op uw evenement. De roestvrijstalen constructie garandeert bovendien een eenvoudige reiniging en een lange levensduur van het apparaat.

Bestel vandaag nog de glühweindispenser met 9 kW doorstroomwaterverwarmer en maak uw winterverkoop eenvoudiger met dit betrouwbare, compacte en krachtige apparaat!

WEEE Nummer DE 60400289

Item ID 452877
Staat
Fabrikant Schankanlagen Koch
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 28000 g
Dimensies 500×400×450mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: