ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Soraya III 10L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99745

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.454,60
EUR  1.142,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Soraya III 10L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal

De Soraya III is de ultieme oplossing voor thee bereiden, een samovar van 10 liter, ontworpen voor professionele omgevingen, die een constante stroom van aromatische thee aan uw gewaardeerde gasten levert. Met een vermogen van 3000W is deze samovar een toonbeeld van efficiëntie, perfect geschikt voor horeca-evenementen, restaurants en hotels, en zet een nieuwe standaard in de kunst van theeservice.

Onthulling van de functies Meesterlijk:

  • Energiezuinig ontwerp: Maximale energie-efficiëntie met de automatische uitschakeling van de eerste verwarmingsspiraal bij het bereiken van het kookpunt, deze functie bespaart energie en verbetert de veiligheid.
  • Continu koken: Een tweede, kleinere verwarmingsspiraal zorgt voor een stil en continu kookproces op de optimale temperatuur, waardoor een constante toevoer van perfect geïnfuseerde thee wordt gegarandeerd.
  • Nauwkeurig temperatuurbehoud: Houd het water op een constante temperatuur van 98°C zonder risico op opspattend water of verdamping, zodat elk kopje net zo charmant is als het vorige.
  • Duurzaam roestvrij staal: Gemaakt van duurzaam en gemakkelijk schoon te maken roestvrij staal, is de Samovar niet alleen een thee-urn, is een statement van blijvende kwaliteit en elegantie.
  • Dispenser en lekbak: Maak het gemakkelijk te hanteren met de meegeleverde dispenser en lekbak, die een vleugje gemak toevoegen aan uw routine van theeservies.

De Russische theeketel Soraya III is geen gewoon theeapparaat, het is een toewijding aan efficiëntie, duurzaamheid en ongeëvenaarde thee-ervaringen. De samovar staat voor functioneel gebruik en is ook verantwoordelijk voor het milieu door energie te besparen en afval te elimineren.

De Samovar is gemaakt voor professionals die alleen de beste kwaliteit en efficiëntie wensen in hun catering- of gastronomische service-bedrijf. De stijlvolle en duurzame roestvrijstalen constructie van de Samovar laat tegelijkertijd zien dat u geeft om kwaliteit en dat u ecologisch verantwoord bezig bent.

Als u op zoek bent naar het beste van het beste voor professioneel theeservies, en u wilt uw gasten blij maken met heerlijke en aromatische thee, dan is de Samovar Soraya III de perfecte keuze voor u en uw bedrijf.

Item ID 99925198
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 8600 g
Dimensies 352×445×690mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!