ich-zapfe

Koperen ketel met handvat, 10 L


Item nummer NEW-8284

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 253,69
EUR  199,33 *
Inhoud 10 liter
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Koperen ketel met handvat, 10 L

Als u op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor uw keuken of buitenkookruimte, zoek dan niet verder dan deze prachtige koperen ketel. Met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden, heeft deze traditionele koperen pot een stevig ijzeren handvat, rand en koperen klinknagels voor extra kracht en duurzaamheid.

Functioneel en Decoratief

Deze koperen ketel kan zowel voor koken als decoratie worden gebruikt, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elk huis. Met een capaciteit van 10 L is het ideaal voor het serveren van grote menigten of het bereiden van stevige stoofschotels, soepen en andere traditionele gerechten. Het aantrekkelijke ontwerp maakt het ook een perfect stuk om op te hangen in uw schoorsteen of buiten tentoon te stellen bij een kampvuur.

Hoogwaardig vakmanschap

Deze koperen ketel is vervaardigd volgens traditionele methoden van handgemaakt koperen kookgerei. De ketel bestaat uit twee gesoldeerde delen, met de onderkant gemaakt van dik koperen plaat voor gelijkmatige warmteverdeling.

Specificaties

  • Capaciteit:10 L
  • Schilderen:Nee
  • Materiaal:Koper en IJzer
  • Gewicht:1,96 kg
  • Hoogte х diameter:235 mm x 265 mm

Typisch Gebruik

In Portugal en Spanje worden koperen ketels zoals deze vaak gebruikt voor het koken van traditionele gerechten, terwijl ze in Duitsland worden gebruikt voor het bereiden van "Feuerzangenbowle" - een feestelijk alcoholisch drankje. Deze koperen ketel kan worden gebruikt voor deze en vele andere culinaire doeleinden.

Investeren in deze koperen ketel is niet alleen een keuze voor functioneel en efficiënt koken, maar ook een smaakvolle decoratie voor elke keuken of buitenkookruimte. Aarzel niet om dit goed vervaardigde stuk toe te voegen aan uw collectie koperen kookgerei.

Item ID 454408
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 10 liter
Gewicht 1960 g
Dimensies 265×265×235mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: