ich-zapfe

Alcoholmeter met thermometer tot 30ºC


Item nummer NEW-7848

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 59,60
EUR  46,83 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Alcoholmeter met thermometer tot 30ºC

Bereid u voor om uw brouwervaring met precisie en controle naar een hoger niveau te tillen met behulp van onze Alcometer met thermometer tot 30ºC. Dit essentiële brouwhulpmiddel is ontworpen voor zowel liefhebbers als professionals en zorgt voor nauwkeurige metingen van het alcoholgehalte in uw favoriete dranken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Afmetingen: 30×30×310 mm
  • Meet nauwkeurig het alcoholgehalte van wijn, bier en schnaps
  • Ervaar gemak met de verticaal deelbare glazen maatcilinder met een duidelijk gemarkeerde schaalverdeling voor moeiteloos aflezen.
  • Verbeter uw brouwproces met de meegeleverde glazen ampul-hydrometer en thermometer, waardoor nauwkeurige metingen en temperatuurregeling mogelijk zijn.
  • Omarm de veelzijdigheid met een temperatuurbereik tot 30ºC, geschikt voor verschillende brouwomstandigheden en voorkeuren.
  • Vereenvoudig uw brouwroutine met een gebruiksvriendelijk ontwerp dat een naadloze werking garandeert, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als doorgewinterde brouwers.

Ontgrendel het volledige potentieel van uw brouwinspanningen door gebruik te maken van de kracht van nauwkeurige meting van het alcoholgehalte. Of u nu wijn, bier of schnaps maakt, deze Alcometer garandeert consistente en betrouwbare resultaten, waardoor u uw recepten kunt verfijnen en het perfecte brouwsel kunt bereiden.

Stel u eens voor hoe bevredigend het is om uw gasten drankjes aan te bieden die tot in de perfectie zijn gebrouwen. Deze Alcometer biedt niet alleen nauwkeurigheid, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van uw brouwinstallatie, dankzij het zorgvuldig vervaardigde ontwerp en de hoogwaardige materialen.

Breng uw brouwvaardigheden naar nieuwe hoogten terwijl u het fermentatieproces met precisie bewaakt en bestuurt. De verticaal deelbare glazen maatcilinder zorgt voor een grondig onderzoek, waardoor u uw recepten kunt verfijnen en bij elke batch het gewenste smaakprofiel kunt bereiken.

Of je nu een amateur bent die experimenteert met thuisbrouwen of een doorgewinterde professional in het vak, de Alcometer met thermometer tot 30ºC is een onmisbaar hulpmiddel dat waarde toevoegt aan je brouwreis. Investeer in de kunst van het uitmuntend brouwen en til uw creaties naar een niveau dat indruk maakt op zowel connaisseurs als gewone liefhebbers.

Item ID 454245
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 250 g
Dimensies 30×30×310mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: