ich-zapfe

Wok - voor barbecuegrill, RVS, voor groenten, vlees en meer | 3 liter


Item nummer NEW-8809

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 67,47
EUR  53,01 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Wok - voor barbecuegrill, RVS, voor groenten, vlees en meer | 3 liter

Maak uw barbecue-avonden nog specialer met de roestvrijstalen Grill Barrel Wokpan, waarmee u uw grillvat kunt omtoveren tot een culinair laboratorium voor de bereiding van soepen, goulash, gebakken groenten, authentieke wokgerechten en sappige steaks.

p>

Belangrijkste kenmerken van de roestvrijstalen grillbarrel-wokpan

  • Eenvoudig te gebruiken: de roestvrijstalen wok met grillvat opent een wereld aan kookmogelijkheden. Perfect voor het bereiden van verse groenten, mals vlees en nog veel meer!
  • Ergonomische handgreep: dankzij de universele handgreep heb je volledige controle over al je creaties, zonder risico op brandwonden.
  • Eenvoudig schoon te maken: de roestvrijstalen wok is gemakkelijk schoon te maken en zorgt voor een hygiënische bereiding van je favoriete gerechten. Breng minder tijd door in de keuken en meer tijd om heerlijk te grillen!
  • Grote inhoud: Dankzij het volume van 3 liter biedt de roestvrijstalen Grill Barrel Wokpan voldoende ruimte voor een verscheidenheid aan ingrediënten. Naast je favoriete klassiekers kun je met volwassenen en kinderen experimenteren met nieuwe recepten.
  • Veelzijdigheid gegarandeerd: dankzij zijn vorm kan de roestvrijstalen wok worden gebruikt om uw grillkeuken te diversifiëren. Experimenteer met nieuwe smaken en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van dit veelzijdige keukengerei.
  • P gelijkmatige warmteverdeling: dankzij het hoogwaardige roestvrij staal garandeert de wok een gelijkmatige warmteverdeling, zodat elk gerecht perfect is en je altijd een optimaal resultaat behaalt op je grill.
  • Elegant design: de wok overtuigt niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn elegante design. Een blikvanger op de grill en in de keuken.
  • Culinaire buitenervaring: u beleeft unieke kookmomenten buiten en verbaast uw gasten met culinaire specialiteiten direct uit het grillvat.
  • Hoogwaardige materialen: de roestvrijstalen wok is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en belooft langdurig plezier bij het grillen.
  • Veelzijdigheid inbegrepen - Gebruik de roestvrijstalen wok voor het grillvat om uw grillkeuken te diversifiëren. Experimenteer met nieuwe smaken en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van dit veelzijdige keukengerei.

Mis de kans niet om een ​​wereld van smaken en plezier te ontdekken met de Grill Barrel roestvrijstalen Grill Barrel wokpan. Koop hem vandaag nog en ontdek hoe uw barbecue-avonden worden omgetoverd tot onvergetelijke culinaire ervaringen.

Beschikbaar om te bestellen.

Let op: de roestvrijstalen grillbarrel-wokpan is niet compatibel met alle grillmodellen. Controleer uw grill om er zeker van te zijn dat de pan geschikt is.

Item ID 454500
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 800 g
Dimensies 410×510×530mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: