ich-zapfe

Ondersteuning van rotondo - Verstelbare en stabiele basis voor buiten koken en grillen


Item nummer NEW-8808

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 239,90
EUR  188,50 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Ondersteuning van rotondo - Verstelbare en stabiele basis voor buiten koken en grillen

Het ronde barbecuetatief is een essentieel accessoire voor zomergrillen. Deze stabiele en verstelbare standaard biedt u een ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van uw grill en zorgt ervoor dat u een perfecte grillpositie kunt bereiken voor een nog betere controle over de kookniveaus.

Vereenvoudigde ruimtebesparende opslag

  • Met de drie korte voetjes aan de onderkant kunt u met het statief de grill gemakkelijk opbergen, waardoor er meer ruimte ontstaat in het grillgedeelte.

Hoogste grillstand voor culinaire hoogstandjes

  • Plaats de ring naar beneden voor een perfecte grillpositie en dus heerlijke gerechten voor nog betere controle over het kookniveau.

Verstelbare voet voor maximale stabiliteit

  • Eén van de drie pootjes kan individueel in hoogte worden versteld om de rietgrill ook op oneffen terrein veilig en stabiel op te stellen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hellende oppervlakken!

Veelzijdige toepassingen

  • Het ronde statief is niet alleen geschikt voor barbecues, maar kan ook worden gebruikt voor andere outdoor kookavonturen. Van vreugdevuren tot campingbarbecues: jouw culinaire creativiteit kent geen grenzen.

Elegant ontwerp, praktische functie

  • Het ronde statief overtuigt niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn esthetische design. Een trekpleister voor elke barbecue!

Duurzame materialen voor langdurig plezier

  • Het statief is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en garandeert langdurig gebruik en blijft ook bij regelmatig gebruik in uitstekende staat.

Eenvoudig te monteren en demonteren

  • Geen gedoe meer met ingewikkelde montage-instructies. Het ronde statief is eenvoudig te monteren en net zo eenvoudig weer te demonteren, voor zorgeloos gebruik.

Compatibel met verschillende grillmodellen

  • Of het nu om een ​​houtskoolgrill, een gasgrill of een elektrische grill gaat, het ronde statief is compatibel en past zich flexibel aan verschillende grillmodellen aan, afhankelijk van uw behoeften.

Een must voor elke grillmeester

  • Of je nu een ervaren grillprofessional of een beginner bent, het ronde statief is een onmisbare metgezel die je grillervaring optimaliseert en voor enthousiasme zorgt.

Perfect cadeau voor grillliefhebbers

  • Verras vrienden of familie met dit unieke grillaccessoire. Het ronde statief is het ideale cadeau voor iedereen die graag buiten kookt en plezier heeft.

Grillen en koken in stijl

Het ronde barbecuetatief is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je buitengrill. Combineert met de meeste grills op de markt en biedt een persoonlijke kookervaring.

Bestel nu het ronde statief voor de grillton en ervaar grillen in een nieuwe dimensie. Het verhoogt niet alleen de stabiliteit van je grill, maar ook de anticipatie op je volgende barbecue!

Item ID 454499
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 4500 g
Dimensies 410×510×530mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: