ich-zapfe

Thermostaat, Temperatuurregelaar TS RANCO K50-L3100


Item nummer NEW-8295

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 22,00
EUR  19,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Thermostaat, Temperatuurregelaar TS RANCO K50-L3100

Krijg nauwkeurige temperatuurregeling dankzij de innovatieve TS RANCO K50-L3100 thermostaat. Gebruik hem in uw LINDR-tapsysteem en zorg voor de perfecte temperatuur van uw drankjes.

Producteigenschappen:

  • Temperatuurregelaar voor LINDR-tapsystemen:De thermostaat is speciaal ontworpen voor LINDR-tapsystemen, waardoor optimale efficiëntie en kwaliteit mogelijk is.
  • Geschikt voor toonbankkoelers en CWP-koelkasten:Door het universele ontwerp van de thermostaat kan deze in verschillende soorten koelkasten en koelers worden gebruikt, waardoor nauwkeurige koeling wordt gegarandeerd.
  • Nauwkeurige temperatuurregeling:Bereik de perfecte temperatuur met de nauwkeurige aanpassing van de TS RANCO K50-L3100 thermostaat.
  • Past op CWP-100, CWP-200 en luchtgekoelde systemen uit de Pygmy- en Contact-serie:De thermostaat is compatibel met verschillende modellen LINDR-systemen.
  • Hoge kwaliteit:De TS RANCO K50-L3100 thermostaat is gemaakt van de beste materialen, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert.
  • Eenvoudig te gebruiken:De thermostaat is zeer eenvoudig te gebruiken, waardoor je de temperatuur eenvoudig en snel kunt regelen.
  • Klein formaat:De thermostaat is klein van formaat, waardoor deze eenvoudig in het LINDR doseersysteem kan worden geplaatst.
  • Geweldige resultaten:Met de TS RANCO K50-L3100 thermostaat behaal je uitstekende resultaten in de vorm van perfect gekoeld water en bier van hoge kwaliteit.
  • Energiebesparing:Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling kunt u met de TS RANCO K50-L3100 thermostaat energie en geld besparen.
  • Uniek ontwerp:De thermostaat heeft een uniek ontwerp waardoor uw tapapparaat er modern uitziet.

Combineer de TS RANCO K50-L3100 thermostaat met het LINDR tapsysteem om de perfecte temperaturen voor uw drankjes te bereiken. Dankzij de nauwkeurige temperatuurcontrole bezorgt u uw klanten de perfecte smaak van drankjes en verhoogt u hun tevredenheid over de service van uw etablissement.

Kies voor de TS RANCO K50-L3100 thermostaat om de temperatuur van uw tapsysteem nauwkeurig te regelen en langdurig te genieten van de ideale temperatuur van uw drankjes.

Item ID 454410
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 100 g
Dimensies 150×100×50mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: