ich-zapfe

Thermostaat, Temperatuurregelaar Eliwell IDNext 971 GER P NTC


Item nummer 452463

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 100,79
EUR  79,19 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Thermostaat, Temperatuurregelaar Eliwell IDNext 971 GER P NTC

De Eliwell IDNext 971 GER P NTC digitale controller is een perfecte oplossing voor temperatuurregeling in koeling, ventilatie, airconditioning en voor het koelen van voedsel en dranken. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van dit product:

Eigenschappen

  • Compacte afmetingen: de voorkant van de controller meet 80,5 x 34,5 mm en de geringe diepte bedraagt ​​slechts 60,5 mm, wat ruimte bespaart en eenvoudige installatie mogelijk maakt.
  • Diverse aansluitmogelijkheden: De controller beschikt over 2 analoge ingangen voor NTC-, PTC- en Pt1000-sensoren en een potentiaalvrije digitale ingang (DI), wat flexibiliteit biedt bij de selectie van sensoren.
  • Hoogste regelprestaties: twee digitale uitgangen van 12 A en 8 A maken nauwkeurige en efficiënte besturing van systemen mogelijk.
  • Vergroot weergavebereik: met de controller kunt u temperaturen weergeven in het bereik van -99,9…99,9 of -999…999, wat nauwkeurige controle mogelijk maakt.
  • Verschillende meetmogelijkheden: Het meetbereik voor NTC-sensoren is van -50...110°C (-58...230°F), voor PTC-sensoren van -55...140°C (-67 . ..284°F) en voor Pt1000-sensoren van -55...150°C (-67...302°F).
  • Compatibiliteit: de controller is compatibel met verschillende koel-, ventilatie- en airconditioningsystemen, waardoor het een universele oplossing is voor verschillende industrieën.
  • Eenvoudige bediening: de controller heeft een eenvoudig te gebruiken interface, die een intuïtief gebruik van de functies mogelijk maakt.
  • Flexibiliteit bij sensorselectie: houd er rekening mee dat de Eliwell IDNext 971 GER P NTC digitale controller wordt geleverd zonder sensor, waardoor u de optimale sensor voor uw specifieke toepassing kunt selecteren.
  • Veiligheid: De controller wordt gedekt door een garantie van de fabrikant. Om een ​​uitgebreide garantieservice te garanderen, mag het garantienummer niet worden verwijderd.
  • Eenvoudige integratie: Dankzij de compacte afmetingen kan de controller eenvoudig in elk toepassingsgebied worden geïntegreerd, waardoor hij ideaal is voor industriële processen en gastronomie.
  • Nauwkeurige temperatuurregeling: de controller biedt nauwkeurigere controle over systemen, wat niet alleen energiebesparingen garandeert, maar ook een veilige en betrouwbare werking garandeert.

De voordelen van de Eliwell IDNext 971 GER P NTC digitale controller liggen voor de hand. Het kan met succes traditionele oplossingen vervangen en een meer geavanceerde, nauwkeurige temperatuurregeling in verschillende industrieën bieden. Dankzij deze geavanceerde technologie weet u zeker dat uw systemen met maximale efficiëntie werken. Bestel nu en zie hoeveel toegevoegde waarde deze digitale controller kan bieden!

Item ID 452463
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 200 g
Dimensies 60×81×35mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: