ich-zapfe

Vatenkoeler, Biervatenkoeler STFSEIT voor vatenkoeler


Item nummer NEW-6931

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.344,00
EUR  1.056,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Vatenkoeler, Biervatenkoeler STFSEIT voor vatenkoeler

De STFSEIT satellietkoelunit is de perfecte oplossing voor het koelen van uw bier. Dankzij de hoogwaardige technologie biedt de unit een uitstekend koelvermogen van 500 W, waardoor uw bier op de perfecte temperatuur blijft. Koop nu een STFSEIT-satellietkoelunit en geniet elke keer van een koud en verfrissend bierdrinkervaring.

Belangrijkste kenmerken:

  • Het apparaat wordt geleverd met een dooiwaterbak en elektrische verdamping van het dooiwater, waardoor uw bier langer vers blijft.
  • Het apparaat wordt geleverd met een verdamperventilator van 20 W en een extra tweede ventilator voor verbeterde versies, die voor efficiënte en betrouwbare koeling zorgen.
  • Het apparaat wordt geleverd met een thermostatische koelvloeistofinjectieklep waarmee u eenvoudig de temperatuur kunt aanpassen en uw bier te allen tijde koud kunt houden.
  • Het apparaat wordt geleverd met watermistverdamping en een bedieningsschakelaar om vocht en condensatie te voorkomen, zodat uw vatenkoeler schadevrij blijft.
  • De unit wordt geleverd met een koelsysteem met stikstofventilator voor maximale efficiëntie en duurzaamheid, zelfs onder zware omstandigheden.

Productspecificaties:

  • Buitenafmetingen (B/D/H):670 x 420 x 360 mm
  • Doorsnede (B/H):297 x 367 mm
  • Nominale spanning:230 V / 50 Hz
  • Elektrische zekering:16 A
  • Toegestane werkoverdruk:21 bar
  • Stroomverbruik:0,7 A
  • Omgevingstemperatuur:10°C tot 32°C
  • Gewicht:17 kg
  • Elektrische bescherming:IP20
  • Klimaatklasse:SN

Word eigenaar van een fantastische satellietkoelkast die elk drankje aangenamer maakt. Geniet op elk moment van een koud biertje! Dankzij het compacte formaat is de satellietkoelkast eenvoudig te vervoeren en te installeren, waar u ook bent. Wees de hit van het feest of een ander evenement door uw gasten uw hoogwaardige satellietkoelkast te laten zien. U kunt er zeker van zijn dat uw bier langer vers en koud blijft dankzij het innovatieve ontwerp en de hoge productiekwaliteit. De Satellite Cooler is het perfecte cadeau voor elke kwaliteitsbierdrinker! Word eigenaar van de beste STFSAT-satellietkoeler en geniet van betrouwbare en hoogwaardige koeling voor uw bier.

Mis de kans niet om op elk moment van de dag of nacht te genieten van een koud biertje, waar u ook bent Zijn. . Met de STFSAT-satellietkoelkast is het belangrijkste dat u plezier heeft en zich op uw gemak voelt. Aarzel niet en plaats nu uw bestelling!

De STFSAT satellietkoelkast is uiterst eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Alle onderdelen zijn volledig functioneel en zorgen voor hoogwaardige koeling. Bovendien is het installeren van de satellietkoeler snel en eenvoudig. Sluit hem eenvoudig aan op uw koelapparaat en geniet van uw koude bier wanneer u maar wilt.

Doe geen concessies aan de kwaliteit van uw bier of het voldoen aan uw smaakvoorkeuren. Word eigenaar van de STFSAT Satellite Cooler en geniet op elk moment van een koud en verfrissend biertje.

De STFSAT Satellite Cooler is ontworpen om elke samenleving en elk evenement te verbeteren. Geniet van je verse biertje zonder dat je het mee hoeft te sjouwen. Begroet uw gasten met koude drankjes en ontspan samen in een gezellige en ontspannen sfeer.

De geweldige mogelijkheden die de STFSAT Satellite Cooler biedt, maken hem perfect voor alle soorten vergaderingen en feesten. Breng bier naar het volgende feest of organiseer een koud familiediner met de STFSAT-satellietkoeler. Met verbeterde kwaliteit en extra koelopties kunt u dit perfecte product niet de rug toekeren.

De STFSAT satellietkoelkast is eenvoudig te vervoeren en te installeren, waar u ook bent. Wij garanderen dat je op elk moment van de dag geniet van je heerlijke biertje met een koude en verfrissende ervaring.

Of je nu op het strand, in het park, in de tuin of op een picknick bent, de satelliet cooler STFSAT is de perfecte aanvulling op uw bier. Zo kun je, op basis van welke beleving je ook wilt beleven, waar je ook bent genieten van je eigen frisse biertje!

Item ID 453885
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 17000 g
Dimensies 420×670×360mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: