ich-zapfe

Vatenkoeler, Biervatenkoeler voor 4 vaten - Set, roestvrij staal


Item nummer 452561

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2.518,60
EUR  1.978,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Vatenkoeler, Biervatenkoeler voor 4 vaten - Set, roestvrij staal

Deze vatenkoeler en koelset zijn ideaal voor het bewaren en serveren van maximaal 4 vaten tegelijk. De zij-, achter- en bovenpanelen zijn volledig gemaakt van roestvrij staal (1.4301) en zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De zool is ook gemaakt van CNS voor duurzaamheid.

De vatenkoeler is voorzien van 56 mm superisolatie, waardoor je bier langer koud blijft. Vloeistoffen zijn regelbaar en afdichtingen zijn vervangbaar, waardoor onderhoud eenvoudig en probleemloos is.

Deze set is een ideale oplossing voor de thuiscollecties van bars, pubs, restaurants en liefhebbers van koud bier. De koelunit is ontworpen om ruimte te besparen en de hoeksteen van uw bedrijf te vormen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Roestvrijstalen zij-, achter- en bovenpanelen (1.4301)
  • Bodem: SNC
  • Superisolatie 56 mm
  • Regelbare vloeistoffen
  • Vervangbare afdichtingen
  • Levering gedemonteerd op pallet
  • Montagetijd 5 minuten
  • Zonder koelkast

Productafmetingen:

  • Vatenkist zonder koeler, afmetingen: B/D/H voor 4 vaten, 1160/920/1085 mm
  • Binnenhoogte corpus: 980 mm, ook voor 2 vaten van 30 L op elkaar, ook leverbaar met bovenloopkraan

Deze vatenkoelkast is het perfecte accessoire voor bierliefhebbers. Hiermee kunt u uw favoriete drankje tijdens de zomermaanden koud houden en aan gasten serveren zonder dat u het in de keukenkoelkast hoeft te bewaren.

Het compacte ontwerp van de koelkast maakt hem uiterst handig om in kleine ruimtes op te bergen. Of u nu een professionele cateraar bent of gewoon uw eigen vatenkoelkast wilt hebben, deze kit is precies wat u nodig heeft.

Deze unit houdt niet alleen uw bier koud en smakelijk, maar draagt ​​ook bij aan de sfeer van uw locatie. Zorg ervoor dat uw klanten tijdens de zomermaanden genieten van vers, koel bier met deze vatenkoeler en -koeler.

De hoogwaardige constructie van dit product maakt het extreem duurzaam en betrouwbaar. Met zijn handige functies, zoals verstelbare vloeistoffen en vervangbare afdichtingen, is deze vatenkoeler en -koeler gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, waardoor hij de perfecte aanvulling is op de collectie van elke bierliefhebber.

Met deze vatenkoeler en koelset geef je je gasten de perfecte ervaring met hun favoriete drankje. Of u nu een bar of restaurant heeft, of gewoon uw bier met vrienden deelt, dit product zorgt ervoor dat uw drankje langer koel en fris blijft.

Als je eenmaal deze vatenkoeler en -koeler hebt aangeschaft, zul je nooit meer problemen hebben met het bewaren en serveren van je bier. Dankzij de technologische kenmerken en duurzaamheid is dit product een betrouwbare en effectieve oplossing voor alle bierliefhebbers.

Koop deze vatenkoelerset en geniet op elk moment van een heel koud biertje, thuis, in de tuin, bij het zwembad en waar je ook bent. Profiteer van de hoge kwaliteit van de constructie en functionaliteit die dit product ideaal maken voor elke bierliefhebber!

Item ID 452561
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 50000 g
Dimensies 1160×50000×1094mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: