ich-zapfe

Vatenkoeler, Biervatenkoeler voor 4 vaten, plaatstaal afgedicht met aluminium-zink blanke lak


Item nummer 443792

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.869,00
EUR  1.468,50 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Vatenkoeler, Biervatenkoeler voor 4 vaten, plaatstaal afgedicht met aluminium-zink blanke lak

Vatenkoeler, vaatjeskoeler, vaatjesbox voor 4 vaten, verzegelde staalplaat met transparante aluminium-zink coating

Voeg gemak toe aan je favoriete bier met ons koeleraanbod - een perfecte oplossing voor bierliefhebbers. De Nederlandse vatenkoelkast biedt plaats aan maximaal 4 vaten geschikt voor zowel industrieel als huishoudelijk gebruik. De standaard uitvoering is met een inwendig koelschoorsteenvolume van 1160/920/1085 mm met een passende hoogte in de kamer van 980 mm, waar tevens 2 vaten met een inhoud van 30 liter geplaatst kunnen worden met mogelijkheid tot inbouw. een kraantje voor de bovenkant van het vat

De gekoelde metalen kamer van de vatenkoeler is ontworpen met maximale isolatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en temperatuur van het bier binnenin. De vatenkoeler is gemaakt van plaatstaal, afgedicht met een blanke laag aluminium en zink, waardoor hij extreem duurzaam en roestbestendig is.

  • De basis van de koelkast is gemaakt van plaatstaal, behandeld met vaste latten om het transport tijdens de montage te vergemakkelijken.
  • De zij-, achter- en bovenpanelen zijn gemaakt van plaatstaal.
  • De superisolatie achter de goede duurzaamheid en diepe koeling is 56 mm en kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.
  • Door de instelbare vloeistoffen kunt u profiteren van de extra mogelijkheden van de vatenkoeler en kunt u de biertemperatuur binnen bepaalde temperatuurgrenzen regelen.
  • Vervangbare vatafdichtingen voorkomen dat bier rond de koeler en in gegroefde sjablonen morst
  • Met stappen om onstabiele oppervlakken waterpas te stellen.
  • Het wordt gedemonteerd op een pallet geleverd en in slechts 5 minuten gemonteerd.
  • Er is geen koelkast inbegrepen, maar u kunt wel onze catalogus raadplegen met geschikte door ons vervaardigde koelkasten.

De vatenkoelers die wij leveren zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal waardoor de kwaliteit en zuiverheid van het bier langer behouden blijft. Door de instelbare temperatuur van de vatenkoeler kunnen gebruikers kiezen tussen verschillende graden van koeling, zodat je kunt genieten van een helder bier dat altijd koud is, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de hitte.

Als u op zoek bent naar gemak om uw voorraadbier te koelen, dan is onze koeloplossing de beste oplossing die u kunt kiezen. Met de vatenkoelkast weet u zeker dat uw favoriete alcoholische dranken lang in deze wandkamer blijven staan ​​en altijd klaar zijn om te serveren. Profiteer van het gemak van bestellen, monteren in een korte tijd van 5 minuten en de vatkoelkast naar de deur van je huis sturen!

Item ID 452201
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 50000 g
Dimensies 1160×50000×1094mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: