ich-zapfe

Koelunit voor vatenkoeler (8 tot 10 vaten), plaatstaal, versterkt


Item nummer 452553

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.916,60
EUR  1.505,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Koelunit voor vatenkoeler (8 tot 10 vaten), plaatstaal, versterkt

Geniet van je heerlijke bier met uitstekende koeling en aangenaam aroma terwijl je in het gezelschap van je vrienden geniet van je favoriete sport. De vatenkoeleenheid van ons bedrijf belucht, koelt en houdt uw bieren vers en drinkklaar.

Belangrijkste kenmerken:

  • Klaar voor gebruik:Deze koelkast kan werken op 220 V/50 Hz en verbruikt slechts 400 W stroom voor effectieve koeling.
  • Eenvoudig te bedienen:Dankzij de thermostatische regeling en het digitale display van de koelkast kunt u de temperatuur instellen en regelen voor perfecte koeling.
  • Continue automatische verdamping:Automatische condensverdamping zorgt voor een probleemloos onderhoud en continue werking van de koelunit.
  • Grote capaciteit:De koelkast kan tot 10 vaten tegelijkertijd koelen en de verdamping op peil houden tot een temperatuur van -10°, zodat je op leuke momenten perfect van het drankje kunt genieten.
  • Compact ontwerp:De afmetingen van deze koelkast zijn B x H x D: 672 mm x 337 mm x 423 mm, waardoor hij zeer geschikt is voor installaties in kleine ruimtes.
  • Eenvoudig te installeren:Eenvoudig installatieproces met snij-/gatafmetingen van 297 mm x 367 mm zorgt voor een stevige en veilige pasvorm.
  • Lichtgewicht:De koelkast weegt slechts 35 kg, waardoor hij zeer eenvoudig te monteren en te positioneren is volgens uw koelbehoeften.

Doe geen concessies aan de kwaliteit van uw bier! Het is belangrijk dat uw klanten of gasten kunnen genieten van een heerlijk bier alsof het net gebrouwen is. Investeer in onze hoogwaardige vatenkoeler om ervoor te zorgen dat uw bier koel, verfrissend, perfect koud en altijd heerlijk is wanneer u met uw favoriete vrienden van uw favoriete hobby of muziekevenement geniet.

Voor meer comfort bij het nuttigen van uw fijne bier en om uw koelbox in perfecte staat te houden, bieden wij u onze kwaliteitsservice en ondersteuning wanneer u die nodig heeft.

Koop nu de huidige vatenkoeler van ons bedrijf en u ontvangt een kwalitatief hoogstaand product waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft en bekijk andere producten op onze pagina.

  • Door te investeren in onze vatenkoeler kunt u het genot van uw klanten en andere gasten maximaliseren door hen een heerlijk, perfect koud biertje aan te bieden.
  • Met een paar klikken op uw computer kunt u nu de vatenkoeler aanschaffen en genieten van uw heerlijke bier zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.
  • Met onze service en onderhoud houdt u de vatenkoelkast lange tijd in perfecte staat en kunt u net zo genieten van uw biertje als de eerste dag.
  • Om van uw favoriete bier te genieten en het aan uw gasten aan te bieden, is het belangrijk om het professioneel te ontvangen en perfect koud aan te bieden, wat u kunt bereiken met onze kwaliteitsapparatuur.
  • Dankzij de hoge kwaliteit van onze vatenkoeler kunt u genieten van vers bier dat voldoet aan de smaakeisen van uw klanten en gasten.
  • De vatenkoeler is de perfecte keuze voor een bedrijf met een constante stroom klanten die veel soorten bier willen ervaren onder perfecte temperatuuromstandigheden.
  • Het maakt niet uit of u een professionele barman bent of graag gasten thuis ontvangt, met onze koeler kunt u genieten van uw heerlijke bier, altijd koud en klaar om te consumeren, en onvergetelijke momenten creëren met uw dierbaren.
  • li>
  • Of het nu voor bar- of thuisgebruik is, deze koeler biedt de nodige omstandigheden om uw bier perfect te koelen en de kwaliteit ervan te behouden.
  • Biercultuur is erg belangrijk in ons land, daarom zijn feesten en evenementen met bier met vrienden populair. We raden u aan onze vatenkoeler-koelmodule te kiezen om het bier zo goed mogelijk perfect te koelen en de mensen om u heen te laten lachen.
  • Vertrouw ons de service en het onderhoud van uw vatenkoeler toe, zodat u lang na aankoop van het product kunt genieten van de aanwezigheid van uw heerlijke bier, altijd perfect koud en klaar voor consumptie.

Item ID 452553
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 28500 g
Dimensies 670×28500×360mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: