ich-zapfe

Vatenkoeler, Biervatenkoeler STFSEIT voor vatenkoeler (2 tot 8 vaten), 500 W


Item nummer NEW-6932

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.561,55
EUR  1.226,93 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Vatenkoeler, Biervatenkoeler STFSEIT voor vatenkoeler (2 tot 8 vaten), 500 W

Houd uw bier op de perfecte temperatuur met de STFSAT-satellietkoeler. Deze koelunit is speciaal ontworpen voor vatenkoelers van 2 tot 8 vaten en is efficiënt en betrouwbaar dankzij het stikstofbeschermde ventilatorkoelsysteem.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verdamperventilator met 20 W vermogen (een tweede ventilator is een optie wanneer de aangedreven versie wordt gelanceerd)
  • Thermostatische koelvloeistofinjectieklep
  • LAE AT 1-5 thermostaat die de magneetklep aanstuurt
  • Condensaatverdamping met bedieningsschakelaar
  • Met stikstof beschermd ventilatorkoelsysteem

Kenmerken:

  • 500 W koelvermogen om uw bier op de perfecte temperatuur te houden
  • Elektrisch vermogen van 150 W
  • Buitenafmetingen (B/D/H) van 320 x 465 x 615 mm, zodat hij overal past
  • Uitsparing (breedte/hoogte) van 297 x 367 mm, passend voor elke vatenkoeler
  • Nominale spanning 230 V 50 Hz
  • 16A elektrische zekering voor een veilige werking
  • Toelaatbare werkoverdruk van 21 bar, zodat u er zeker van kunt zijn dat het resultaat kwalitatief en betrouwbaar is
  • Koelmiddel R134a, optioneel R404A
  • 0,7 A stroomverbruik
  • Omgevingstemperatuur van 10°C tot 32°C
  • Werkvolume (vanaf ongeveer 1 m) van 46 dBA om anderen niet te storen
  • Gewicht 15,5 kg
  • Elektrische beschermingsklasse IP20 en klimaatklasse SN

Geen lauw of inconsistent bier meer met de STFSAT-satellietkoeler. U verdient een perfecte temperatuur waar u plezier aan beleeft bij het ontvangen van gasten of gewoon genieten van een lekker biertje. Met de STFSAT koelmodule is uw bier op de perfecte temperatuur en hoeft u zich geen zorgen te maken over onaangename verrassingen. Bestel nu en geniet van je bier op de perfecte temperatuur!

Kijk maar eens naar de STFSAT Satellite Cooler en u weet dat het een innovatief en uniek koelapparaat is. Houd er rekening mee dat uw vatenkoeler met dit apparaat uw beste optie kan worden. Ontdek waarom mensen enthousiast zijn over de STFSAT-satellietkoeler en bestel de jouwe vandaag nog!

De STFSAT-satellietkoeler is ontworpen als een betrouwbare oplossing om uw bier op de perfecte temperatuur te houden. Ons speciaal ontworpen ventilatorkoelsysteem met stikstofbescherming en thermostatische koelvloeistofinjectieklep zorgt ervoor dat uw bier nooit heet wordt of slecht smaakt. Met de juiste opstelling en installatie zorgt deze koeler ervoor dat u en uw gasten perfect en continu kunnen genieten van uw bier. Plaats vandaag nog uw bestelling!

De STFSAT satellietkoeler is een van de beste oplossingen voor bieropslag. Dit koelapparaat is praktisch en gemakkelijk te gebruiken en kan in elk huis, restaurant of bar worden geïnstalleerd. De STFSAT-satellietkoeler is compact en toch krachtig en zorgt voor een continue aanvoer voor uw biergenot.

Met onze STFSAT Satellite Cooler kunt u op een eenvoudige en effectieve manier de temperatuur van uw bier opslaan en controleren. Het is de perfecte oplossing voor alle bierliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte opslagoplossing voor hun favoriete drankje. Waarom zou u zich zorgen maken over heet of slecht smakend bier als de STFSAT-satellietkoeler er is om u te helpen genieten van het perfecte bier?

Mis de kans niet om deze ongelooflijke technologie uit te proberen. We hebben de STFSAT-satellietkoeler gemaakt met één missie: mensen de perfecte opslag bieden voor het ideale bier. En dat is precies wat we met deze geweldige technologie hebben bereikt: dit product is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een perfect bier.

Onze missie is om mensen duurzame en effectieve oplossingen te bieden. Met de STFSAT-satellietkoelmachine hebben we precies dat kunnen doen: klanten een betrouwbaar en efficiënt bieropslagapparaat bieden. Met ons koelapparaat kunt u genieten van uw bier zonder zorgen over warmte of kwaliteit. Plaats nu je bestelling en geniet samen van het perfecte bier met de STFSAT Satellite Cooler!

Item ID 453886
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 15500 g
Dimensies 465×320×615mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: