ich-zapfe

Koelkast - industriële 75 kg, versie met versterkte koelunit bovenaan


Item nummer NEW-6938

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 4.464,60
EUR  3.507,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Koelkast - industriële 75 kg, versie met versterkte koelunit bovenaan

Bent u op zoek naar de perfecte koelkast voor uw behoeften? Zoek niet verder dan onze koelkast met grote capaciteit. Met een laadvermogen tot ca. Met 75 kg per reep en een totale inhoud van 1650 liter is dit de perfecte koelkast voor al uw wensen in de voedingsmiddelenindustrie.

Kenmerken:

  • Grote inhoud van 1650 liter
  • Nuttige lading van ca. 75 kg per hengel
  • Opzetkoelunit met een koelvermogen van 575 W
  • Vleesrek met 4 staven en roestvrijstalen bloedopvangbak
  • Gebruikt voor catering, spelletjes en vleesopslag
  • Isolatiedikte 56 mm
  • Buitenkant van plaatstaal met witte coating
  • Roestvrijstalen binnenlichaam
  • Poten in hoogte verstelbaar van 8 tot 30 mm binnenkant
  • Drankenkoeler met vat- en flessenkoeling
  • Koelkast met afsluitbaar deurvak
  • Koelunit met digitale thermostaat en automatische ontdooicontrole

Onze versie van de koelkast met grote capaciteit en versterkte koelkast aan de bovenkant is perfect voor al uw voedselopslagbehoeften. Deze koelkast biedt je een grote opslagcapaciteit voor vleeswaren, kazen, drankjes en meer. Met een laadvermogen tot ca. Met 75kg per bar, roestvrijstalen binnenconstructie en een bovenop gemonteerde koelunit met een koelvermogen van 575W kunnen wij garanderen dat uw koelkast perfect zal presteren.

Deze koelkast met grote capaciteit is uitstekend geschikt voor alle soorten evenementen waarbij voedsel op een koele plaats moet worden bewaard. Het eenvoudig te reinigen ontwerp en de drukisolatie garanderen een lange levensduur van de koelkast, terwijl de grote capaciteit ideaal is voor al uw voedselverwerkingsbehoeften. In een mum van tijd zal deze koelkast een zegen blijken te zijn met veel functies, twee deuren en een vergrendelingsmechanisme. Deze ruime en stevige koelkast is een prachtige aanwinst voor elk huis, horeca, restaurant, wild- en vleesopslagruimte.

Kies onze kant-en-klare koelkast met volledig configureerbare planken en binnenverlichting die superieur zicht biedt. De koelkast heeft ook een vergrendelingsmechanisme, waarvan het vergrendelingsmechanisme vergrendeld is. De roestvrijstalen constructie, volledig geïsoleerde behuizing en 56 mm isolatiedikte garanderen een eenvoudige reiniging en maximaal behoud van de versheid van voedingsproducten.

Ons bedrijf biedt een koelkast met grote capaciteit, ideaal voor alle klanten die op zoek zijn naar een perfecte koelkast voor het bewaren van voedsel. Met een grote inhoud van 1650 liter en een laadvermogen tot 75 kg is onze koelkast met grote capaciteit perfect voor het bewaren van vleesproducten, dranken en vele andere producten. Deze koelkast is perfect voor alle behoeften in de voedingsindustrie en biedt hoogwaardige opslag en houdt producten vers. Deze koelkast is betrouwbaar, perfect en resistent. Met zijn grote capaciteit en duurzaamheid zal deze koelkast een onmisbare hulp en keuze zijn voor elke klant.

Wij bieden de beste voedselopslag met onze producten, waaronder deze koelkast met grote capaciteit. Het is een perfecte optie voor alle voedselopslagbehoeften, waarbij de versheid en het maximale behoud van de versheid van voedselproducten wordt gegarandeerd.

Kies onze koelkast met grote capaciteit als u op zoek bent naar de perfecte koelkast voor uw behoeften in de voedingsindustrie. Het is perfect voor het bewaren van voedsel, dranken en andere producten, waardoor een betrouwbare opslag van producten wordt gegarandeerd en de versheid en levensduur ervan behouden blijft, ongeacht hoe lang ze worden bewaard. Kies onze producten voor een perfecte voedselconservering met de hoogste mate van kwaliteit en veiligheid.

De koelkast die wij aanbieden is het perfecte product voor al uw behoeften in de voedingsmiddelenindustrie. Onze koelkast met grote capaciteit zorgt voor een betrouwbare, perfecte en betere opslag van voedselproducten met maximaal behoud van versheid en levensduur. Deze koelkast is ideaal voor het bewaren van vlees, dranken en andere voedingsproducten.

Item ID 453892
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 220000 g
Dimensies 920×1160×2230mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: