ich-zapfe

Koelunit voor vatenkoeler 10 vaten, CNS


Item nummer 452552

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2.282,00
EUR  1.793,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Koelunit voor vatenkoeler 10 vaten, CNS

Bent u op zoek naar een efficiënte en robuuste vatenkoeler?Keg Chiller - CNS Reinforced Side Cooler voor 10 vatenis de perfecte keuze voor u. Deze plug-in-ready koelunit heeft een versterkte zijkoeler die maximaal 10 vaten kan bevatten. Door zijn compacte formaat is hij zeer eenvoudig op te bergen en kan hij op de door u gewenste locatie worden geïnstalleerd.

Belangrijkste kenmerken:

  • CNS:CNS-constructie en versterkte zijkanten maken deze vatenkoeler duurzaam en langdurig.
  • 220V/50 Hz:Dankzij de spanning van 220V/50 Hz en de krachtige motor van 400 watt kan deze vatenkoeler temperaturen tot -10°C aanhouden.
  • B x H x D: 672 mm x 337 mm x 423 mm:Door het compacte formaat van de vatenkoeler is hij gemakkelijk op te bergen en neemt hij niet te veel ruimte in beslag.
  • Afmetingen uitsparing/gat: 297 mm x 367 mm:Deze afmetingen maken het eenvoudig om de vatenkoeler op de door u gekozen locatie te installeren.
  • Thermostatisch geregeld:Dankzij de thermostatisch geregelde temperatuur kunt u de perfecte temperatuur voor uw vaatjes instellen, zodat uw drankjes altijd de optimale temperatuur hebben.
  • Digitaal display voor ingestelde en werkelijke temperatuur:Het digitale display maakt het gemakkelijk om de temperatuur af te lezen en aan te passen, zodat uw drankjes altijd de perfecte temperatuur hebben.
  • Automatische verdamping van condenswater:Automatische verdamping van condenswater zorgt ervoor dat uw vatenkoeler schoon en vochtvrij blijft.
  • Gewicht: 35 kg:Door het lichte gewicht van deze vatenkoeler is hij gemakkelijk te verplaatsen wanneer dat nodig is.

De Keg Cooler: De CNS 10 Keg Reinforced Side Cooler is de perfecte keuze als u gemakkelijk drankjes wilt bewaren en koelen voor grote evenementen en evenementen. Hier zijn nog enkele redenen waarom u voor dit product zou moeten kiezen:

  1. Deze koeler is geschikt voor alle dranken, van bier tot frisdrank en water en kan elke drank op de optimale temperatuur brengen.
  2. Gemakkelijk te onderhouden: Automatische verdamping van condenswater zorgt ervoor dat het onderhoud van de koelmachine eenvoudig en probleemloos is.
  3. Handig: de standaardafmetingen en het compacte ontwerp maken deze koeler zeer gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.
  4. Robuust en slijtvast: deze vatenkoeler is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen slijtage en zware werkomstandigheden.
  5. Eenvoudig te installeren: deze vatenkoeler is zeer eenvoudig te installeren, je kunt hem op de gewenste plek installeren zonder speciale vaardigheden of gereedschap.
  6. Geschikt voor gebruik buitenshuis: De stevige constructie en hoogwaardige materialen maken deze vatenkoeler geschikt voor buitenomstandigheden en evenementen.
  7. Duurzaam en betrouwbaar: deze vatenkoeler is gebouwd om lang mee te gaan en is uitstekend geschikt voor professioneel gebruik in hotels, restaurants en bars.
  8. Gegarandeerde optimale temperatuur: Thermostatische temperatuurregeling zorgt ervoor dat uw drankjes altijd de perfecte temperatuur hebben.
  9. Gemak en eenvoudige bediening: het digitale display voor de ingestelde en werkelijke temperatuur maakt het werken met deze koelkast zeer eenvoudig en handig.
  10. Bespaar tijd en geld: met deze koelkast kunt u grote hoeveelheden dranken tegelijkertijd bereiden, waardoor u tijd en geld bespaart.

Dus als u een betrouwbare en efficiënte vatenkoeler wilt hebben die gebouwd is om lang mee te gaan en de optimale temperatuur van uw favoriete drankje te behouden, hoeft u niet verder te zoeken. De Keg Cooler - CNS 10 Keg Reinforced Side Cooler is de perfecte keuze voor u. Installeer hem op de plek van jouw keuze en geniet op elk moment van verse drankjes.

Item ID 452552
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 28500 g
Dimensies 320×465×615mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: