ich-zapfe

Koelunit voor vatenkoeler, plaatstaal, versterkt


Item nummer 452556

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.748,60
EUR  1.373,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Koelunit voor vatenkoeler, plaatstaal, versterkt

Wilt u uw vatenkoeler upgraden en uw dranken onvergelijkbaar snel en efficiënt koelen? Onze voorgestelde innovatieve technologie: een bovenop gemonteerde koelunit is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Functies

  • Krachtige prestaties:Het apparaat werkt op 220 V/50 Hz met een vermogen van 400 watt en een indrukwekkende verdampingstemperatuur van -10 °C om een ​​snelle en efficiënte koeling van uw vatenkoeler te garanderen.
  • Versterkt plaatstaal:Onze innovatieve technologie omvat de productie van versterkt plaatstaal, zodat we onze onvoorstelbare technologie kunnen aanbieden.
  • Geoptimaliseerd ontwerp:Deze koelunit meet 672 mm x 337 mm x 423 mm (B x H x D) met een opening van 297 mm x 367 mm die naadloos in uw bestaande opstelling integreert.
  • Smart Control:Uitgerust met thermostatische bedieningselementen en een digitaal display, geeft dit apparaat u volledige controle over het koelproces.
  • Moeiteloos onderhoud:De automatische verdamping van condenswater vereenvoudigt onderhoudstaken en garandeert een vloeiend en continu koelproces.
  • Eenvoudig te installeren:Deze module weegt slechts 39 kg en is eenvoudig te installeren, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Kan op verschillende gebieden worden toegepast:Of u nu een drankenliefhebber bent of een commerciële instelling die behoefte heeft aan betrouwbare koeling, onze koelmodule kan op verschillende gebieden worden toegepast om aan uw behoeften te voldoen. .
  • Ongeëvenaard gemak:Met deze op het dak gemonteerde koelunit, speciaal ontworpen voor vatenkoelers, kunt u langer genieten van uw heerlijke drankjes en uw ervaring verbeteren.
  • Toegevoegde hoogte:De gegalvaniseerde afwerking garandeert niet alleen de sterkte van het product, maar verbetert ook de visuele aantrekkingskracht.
  • Ideaal voor commercieel gebruik:Onze module is uiterst nuttig voor commerciële doeleinden, zodat u uw commerciële vestiging naar een hoger niveau kunt tillen.
  • Biedt alles wat u nodig heeft:Als een van de nieuwste toepassingen op het gebied van koeling biedt onze koelunit u alles wat u nodig heeft om uw vatenkoeler effectief en snel te koelen.

De door ons aangeboden topmount koelunit is de oplossing om uw koelsysteem aanzienlijk te verbeteren. Wij bieden u een product met uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak dat aan uw individuele persoonlijke of zakelijke behoeften voldoet. Kies vandaag nog voor onze module en zie hoe uw drankjes langer koud blijven en vele unieke indrukken snel worden gemaakt met uw vrienden en klanten.

Item ID 452556
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 30000 g
Dimensies 670×30000×360mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: