ich-zapfe

Koelunit voor vatenkoeler (2 tot 8 vaten), roestvrij staal


Item nummer 452550

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.328,60
EUR  1.043,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Koelunit voor vatenkoeler (2 tot 8 vaten), roestvrij staal

Het koud houden van drankjes tijdens de zomermaanden kan een lastige taak zijn, vooral voor eet- en drinkgelegenheden. Daarom bieden wij onze innovatieve technologie aan: een op het dak gemonteerde koelunit die voor versheid zorgt en ervoor zorgt dat gasten onder alle weersomstandigheden kunnen genieten van ijskoude dranken.

Kenmerken:

  • Afmetingen (B x H x D): 672 mm x 337 mm x 423 mm
  • Afmetingen uitsparing/gat: 297 mm x 367 mm
  • Thermostatisch geregeld met digitaal display
  • Automatische verdamping van condenswater
  • Weegt slechts 33 kg

Onze op het dak gemonteerde koelunit is gemaakt van duurzaam CNS-roestvrij staal en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van drukke drankserveerlocaties. Je kunt 2 tot 8 vaten tegelijk vervoeren en ze altijd op een optimale temperatuur bewaren.

Met deze koelmodule kunt u het rendement van uw koelunit verdubbelen. Zo kunnen klanten op elk moment van de dag genieten van verse drankjes. Het ontwerp van ons apparaat zorgt voor een optimaal contact tussen de vaten en het koelsysteem. Hierdoor zijn de drankjes altijd op een temperatuur tussen de 2 en 8 graden.

Onze innovatieve technologie betekent dat u meer tijd heeft om u te concentreren op het bedienen van klanten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw drankjes koud genoeg zijn. Zelfs op de warmste dagen kunt u vertrouwen op onze koelunit en weet u dat uw drankjes altijd op de optimale temperatuur zijn.

We weten dat het voor u als restauranteigenaar belangrijk is om over betrouwbare apparatuur te beschikken die zonder problemen kan worden onderhouden. Ons roestvrij staal van uitzonderlijke kwaliteit, dat wordt gebruikt voor de koelunit, garandeert jarenlang gebruik zonder dat reparatie of vervanging nodig is.

Met ons apparaat sta jij in de frontlinie in de strijd tegen de zomerhitte. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat uw gasten niet het perfecte bevroren drankje kunnen krijgen. Met onze top-mount chiller-koeler kunt u de perfecte ervaring voor uw klanten creëren en elke keer weer indruk op hen maken met hoogwaardige service en ijskoude drankjes.

Het installeren van de koelunit duurt slechts enkele minuten en is direct klaar voor gebruik. Uitgerust met een digitaal display kunt u de exacte temperatuur van de drankjes controleren, evenals het elektriciteitsverbruik. Onze op de bovenzijde gemonteerde koelunits zijn een van de beste manieren om uw bedrijf te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw klanten bij elk bezoek een lekker drankje krijgen.

Verspil geen tijd met onnodige experimenten: kies de beste, installeer onze koelmodules en verdubbel vandaag nog het succes van uw bedrijf.

Item ID 452550
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 27000 g
Dimensies 670×270×360mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: