ich-zapfe

Zeskantmoer 1/2", vernikkeld messing


Item nummer 452753

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1,62
EUR  1,27 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Zeskantmoer 1/2", vernikkeld messing

De 1/2" zeskantmoer, gemaakt van hoogwaardig vernikkeld messing, is de perfecte oplossing voor het veilig aansluiten van bier- of CO2-slangen in uw horecazaak of thuis. Het oppervlak van de moer is gepolijst. Speciaal ontworpen met vernikkeling om uitstekende corrosieweerstand te bieden, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik.

Voordelen van 1/2" zeskantmoer

  • Perfect geschikt voor professionele bierdispensers en CO2-slangen: de nauwkeurig vervaardigde zeskantmoer zorgt voor een veilige en nauwkeurige aansluiting op uw slangen.
  • Verbeterd uiterlijk en corrosiebestendigheid: hoogwaardige vernikkeling beschermt de moer tegen corrosie, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd en uw systeem een ​​aantrekkelijke esthetiek krijgt.
  • Eenvoudig te monteren en te demonteren: de zeskantmoer kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd, waardoor het systeem eenvoudiger te bedienen en te onderhouden is.
  • Betaalbaar en duurzaam: ondanks de superieure kwaliteit blijft de zeskantmoer betaalbaar en biedt deze een langetermijninvestering in de betrouwbaarheid van uw biertapsysteem.
  • Flexibele toepassingen: geschikt voor gebruik in zowel professionele catering als thuisbrouwsystemen.
  • Precisieproductie voor maximale veiligheid: elke zeskantmoer wordt met de hoogste precisie vervaardigd om een ​​veilige en betrouwbare verbinding te garanderen, waardoor ongewenste lekken worden voorkomen.
  • Optimaliseer uw biertapsysteem: bestel nu en verhoog de efficiëntie en esthetiek van uw bier- en CO2-verbindingen!

De 1/2" zeskantmoer, gemaakt van vernikkeld messing, biedt niet alleen technische voordelen, maar ook een esthetische verbetering voor uw gehele biertapsysteem. Dankzij de perfecte pasvorm en nauwkeurige afwerking kunt u rekenen op een veilige aansluiting van uw slangen, zodat u zorgeloos kunt genieten. We hebben een grote hoeveelheid 1/2" vernikkelde messing zeskantmoeren op voorraad tegen concurrerende en betaalbare prijzen voor iedereen.

Met behulp van de 1/2" zeskantmoer

De 1/2" zeskantmoer is ideaal voor het aansluiten van bier- of CO2-slangen in verschillende omgevingen, zoals:

  • Restaurants en bars
  • Horeca- en cateringbedrijven
  • Thuisbiertapsystemen
  • Fabrikanten die het bierproductieproces ondersteunen.

Kies de 1/2" zeskantmoer voor een probleemloze werking van uw bier- of CO2-tapsysteem, waardoor de efficiëntie van uw bedrijf wordt verhoogd en de tevredenheid van uw klanten toeneemt.

De 1/2" zeskantmoer is compatibel met alle soorten bier- en CO2-slangen, waardoor hij uiterst handig in gebruik is. Zorg ervoor dat u veilig en zeker bent wanneer u uw slangen aansluit met de 1/2 zeskantmoer. " met nikkel -verguld messing.

Door de 1/2" vernikkelde messing zeskantmoer te bestellen, ontvangt u een superieure productkwaliteit, betrouwbaarheid en sterkte tijdens het gebruik. Plaats gerust uw bestelling!

Investeer in uw biertapsysteem

De 1/2" zeskantmoer van vernikkeld messing is een langetermijninvestering in uw bier- of CO2-tapsysteem. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit kunt u rekenen op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Sluit een deal met ons en garandeer momenten van plezier en een zorgeloze glimlach naar uw klanten.

Bestel nu uw 1/2" vernikkelde messing zeskantmoer en investeer succesvol in uw bedrijf. Wij zijn er om u te helpen met uw behoeften op het gebied van bier- en CO2-slangaansluitingen.

Item ID 452753
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 100 g
Dimensies 100×100×100mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: