ich-zapfe

Wessamat IJsblokjesmachine - Combi-Line W 120 ECL - Commerciële machine met hoge capaciteit voor blokjes en gemalen ijs (126 kg/24u)


Item nummer NEW-6842

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 12.136,60
EUR  9.535,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Wessamat IJsblokjesmachine - Combi-Line W 120 ECL - Commerciële machine met hoge capaciteit voor blokjes en gemalen ijs (126 kg/24u)

De Combi-Line W 120 ECL ijsmachine van het merk Wessamat is ideaal voor toepassingen in bars en restaurants. Dankzij de ongelooflijke functies en prestaties is dit apparaat in staat om kristalheldere ijsblokjes en luchtgekoeld crushed ijs in grote hoeveelheden te produceren.

Ongeëvenaarde kenmerken van de Wessamat ijsblokjesmachine:

  • Compact apparaat voor het produceren van kristalheldere ijsblokjes en luchtgekoeld crushed ijs;
  • Productie: 126 kg/dag;
  • Leveringsomvang: 130 kg;
  • Afmetingen H/B/D: 1.720/890/670 mm;
  • Energieverbruik: 1,08 kW.

Het apparaat kenmerkt zich door compacte afmetingen, eenvoudig te gebruiken en aan te passen aan elke bar- of restaurantomgeving. Ondanks zijn compactheid is de productie enorm, gelijk aan 126 kg/dag, wat een grote aanvoer van 130 kg ijs oplevert, en het energieverbruik is zeer laag, gelijk aan slechts 1,08 kW.

Naast het produceren van kristalheldere ijsblokjes, wordt dit apparaat geleverd met een unieke optie waarmee je luchtgekoeld crushed ijs kunt produceren. Op deze manier is het mogelijk om aan verschillende behoeften te voldoen, zowel voor cocktailmixologie als voor het serveren van verschillende niet-alcoholische dranken.

De productiesnelheid van kristalheldere ijsblokjes betekent dat de levering van verse dranken aan klanten vrijwel onmiddellijk plaatsvindt. Dit is een voordeel ten opzichte van de handmatige productie van ijsblokjes, die veel langer kan duren. Bovendien is het machinaal maken van ijsblokjes hygiënischer, omdat alle bacteriën worden gedood als het water bevroren is, en bovendien is er geen risico op oneffen oppervlakken en letsel bij klanten.

De Wessamat ijsblokjesmachine is bovendien zeer eenvoudig te onderhouden en er zijn geen problemen met het schoonmaken of onderhouden van het apparaat. Dankzij de solide en resistente structuur gaat het product vele jaren mee en wordt voortdurend de maximale efficiëntie gegarandeerd.

Dit product is de juiste keuze voor u als u op zoek bent naar een hoogwaardige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke ijsblokjesmachine. Zijn autonomie en prestaties maken hem onmisbaar voor elke bar of restaurant, waar de bereiding van drankjes een fundamenteel onderdeel van de structuur is.

Met de Wessamat Combi-Line W 120 ECL ijsblokjes- en crushed ijsmachine kunt u uw klanten op elk moment van de dag altijd snel en eenvoudig voorzien van verse dranken.

Koop nu uw Combi-Line W 120 ECL ijsmachine en geniet van de ongelooflijke voordelen. Dankzij de snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak kun je niet meer zonder.

Bestel nu en binnen zeer korte tijd ontvangt u een product van superieure kwaliteit in uw bar of restaurant.

Item ID 453879
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 162000 g
Dimensies 890×670×1720mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: