ich-zapfe

IJsblokjesmachine - Icematic TD130


Item nummer NEW-6839

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 5.598,60
EUR  4.398,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

IJsblokjesmachine - Icematic TD130

Als u op zoek bent naar een professionele ijsmachine voor uw restaurantbedrijf, dan is Icematic TD130 de ideale oplossing. Deze ijsmachine kan tot 135 kg ijs in 24 uur produceren.

Gemakkelijk te gebruiken

De Icematic TD130 is uiterst eenvoudig te gebruiken dankzij de intuïtieve interface en het eenvoudige onderhoud. De container met een capaciteit van 9 kg zorgt ervoor dat er altijd voldoende ijs bij de hand is om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Dankzij zijn compacte afmetingen (L: 390 mm, D: 660 mm, H: 880 mm zonder voetjes) en zijn gewicht van slechts 61 kg is deze ijsblokjesbak praktisch en gemakkelijk te verplaatsen indien nodig.

Efficiënt en betrouwbaar

De Icematic TD130 kan werken op een spanning van 220-240 volt bij 50 Hz in eenfasige configuratie, wat betekent dat u verzekerd bent van betrouwbare en efficiënte prestaties. Ons ijs van hoge kwaliteit is ontworpen om lang mee te gaan dankzij de hoge efficiëntie en betrouwbaarheid.

Onuitwisbare en resistente afdruk

Onze ijsmachines, en vooral het Icematic TD130-model, garanderen een onuitwisbare en resistente bedrukking, dankzij de gebruikte materialen van hoge kwaliteit. De Icematic TD130 ijsmachines zijn het resultaat van langdurig en voortdurend onderzoek en ontwikkeling om u een onberispelijke machine te garanderen. Onze Icematic TD130 ijsmachine is ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbare en constante prestaties te leveren.

Belastingvoordelen

De aanschaf van een kwaliteitsproduct zoals de Icematic TD130 kan fiscaal voordelig zijn voor uw bedrijf. Raadpleeg uw accountant voor meer informatie over hoe u in uw bedrijf kunt profiteren van de kosten die verband houden met ijsmachines.

Meerdere oplossingen voor uw bedrijf

De Icematic TD130 ijsmachine is de ideale oplossing voor restaurants, bars en andere horecazaken, maar kan ook in veel andere contexten worden gebruikt. Het is bijvoorbeeld perfect voor het produceren van wijn, het conserveren van voedingsproducten en het bereiden van exclusieve cocktails voor uw klanten.

Toegewijde klantenondersteuning

Wij vinden het belangrijk om onze klanten een kwaliteitservaring te bieden, met een betrouwbare, efficiënte after-sales service die altijd beschikbaar is om u te helpen in geval van problemen of verzoeken om hulp. Ons bedrijf staat volledig tot uw beschikking voor elke behoefte en biedt u persoonlijke hulp op maat.

Respecteert de hoogste hygiënevoorschriften

Icematic producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste hygiënevoorschriften. De Icematic TD130 ijsmachine is ontworpen voor eenvoudige demontage en reiniging, waardoor volledige hygiëne van het product wordt gegarandeerd. Het naleven van de hygiënevoorschriften is een garantie voor hygiënische kwaliteit en voedselveiligheid voor uw klanten!

Klantervaring verbeteren

Gegarandeerd inkomen

Investeren in een professionele ijsmachine zoals de Icematic TD130 is een winstgevende investering, omdat u hiermee uw productiviteit kunt verhogen en nieuwe diensten aan klanten kunt aanbieden. Met de machine kunt u nieuwe klanten werven dankzij de kwaliteit van het aangeboden product, en bestaande klanten behouden.

Langetermijninvestering

De Icematic TD130 is een kwaliteitsijsmachine gebouwd met solide en resistente materialen. De effectiviteit en precisie zijn gegarandeerd op middellange tot lange termijn, wat betekent dat de aanschaf van de Icematic TD130 ijsmachine een investering is die na verloop van tijd meegaat en die u zeker niet zal teleurstellen!

Item ID 453876
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 61000 g
Dimensies 660×390×880mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: