ich-zapfe

Afdruipmat - 40 x 30 cm


Item nummer 443567

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 6,43
EUR  5,05 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Afdruipmat - 40 x 30 cm

Glazen drogen was nog nooit zo eenvoudig. Gebruik een revolutionaire glasdroogmat en vergeet het moeizame polijsten van elk glas met een doek. Deze innovatieve glasdroogmat droogt elk glas moeiteloos, waardoor uw glazen glanzend en mooi blijven.

Ongeëvenaarde voordelen van een glasdroogmat:

  • Flexibel materiaal - De droogmat is gemaakt van kunststof, dat zich perfect aanpast aan de vorm van elk glas en beschermt tegen beschadiging. Hierdoor verspil je geen tijd met het zorgvuldig plaatsen van de glazen op de papieren handdoek, want gewoon op de mat plaatsen is voldoende.
  • Gemakkelijk schoon te maken - De droogmat is zeer eenvoudig schoon te maken. Slechts een kort moment onder stromend water is voldoende om weer volledig te kunnen functioneren.
  • Ruimtebesparend ontwerp - Omdat de mat aan alle kanten kan worden opgevouwen en opgeborgen, kan deze worden opgeborgen, waardoor ruimte wordt bespaard in de keukenkast.
  • Hoge kwaliteit - De glazen droogmat is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal, wat een lange levensduur garandeert.
  • Veelzijdig gebruik - De glazen droogmat is ideaal en onbeperkt inzetbaar, zowel voor gastronomiebars als in de thuiskeuken. Zorgt voor een effectieve droging van glas, ongeacht het type en de grootte.
  • Stijlvolle uitstraling - De glazen droogmat overtuigt niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn geweldige, moderne design dat in elke omgeving past.
  • Verlengde levensduur van het glas - Een zachte droogmethode zorgt ervoor dat de perfecte transparantie en zuiverheid van uw bril behouden blijft, waardoor de levensduur ervan wordt verlengd.
  • Extra bescherming - De glazen droogmat biedt extra bescherming voor uw tafel en beschermt tegen krassen en spanen bij het hanteren van glas.
  • Economische keuze - De glasdroogmat is een eenmalige aankoop en zorgt voor een gemakkelijke en effectieve glasdroging voor een lange tijd.
  • Gebruiksgemak - Glas drogen was nog nooit zo eenvoudig en aangenaam. Plaats de bril gewoon op de mat en na korte tijd is hij klaar om erop genaaid te worden.

Een glazen droogmat is niet alleen een essentieel hulpmiddel voor gepassioneerde bierliefhebbers, maar ook voor professionals in de horeca. Dit is een perfect product dat uw werk gemakkelijker maakt en zorgt voor een onberispelijk uiterlijk van elk glas.

Vergeet het vervelende droogvegen, kies de beste glasdroogmat en geniet van elk glas dat gewoon schitterend schoon is, zonder krassen of vlekken achter te laten.

Investeer in het beste product op de markt en bestel vandaag nog een glasdroogmat!

Item ID 452095
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 188 g
Dimensies 400×300×40mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: