ich-zapfe

Wessamat Ijsbreker - C-103, krachtig elektrisch, voor bars en restaurants


Item nummer NEW-5644

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.383,60
EUR  1.176,10 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Wessamat Ijsbreker - C-103, krachtig elektrisch, voor bars en restaurants

De Wessamat C-103 ijsbreker is niet alleen een praktisch apparaat voor het snel vermalen van ijs, maar zet ook normen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie. Met zijn compacte ontwerp en hoogwaardige roestvrijstalen constructie is deze ijsbreker de ideale aanvulling voor elke professionele keuken en bar die maximale prestaties en betrouwbaarheid verwacht.

De onverslaanbare voordelen in één oogopslag:

  • Krachtig:Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 3 kg ijs per minuut kan de ijsbreker gemakkelijk grotere hoeveelheden verwerken om aan uw behoeften te voldoen, zelfs in drukke tijden.
  • Royale aanvoer:De ijscapaciteit van 1 kg zorgt ervoor dat u altijd voldoende crushed ijs ter beschikking heeft, zelfs op piekmomenten, zonder het proces te onderbreken.
  • Energie-efficiënt:Met een minimaal energieverbruik van slechts 0,15 kW is de ijsbreker niet alleen krachtig, maar ook extreem energiezuinig, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energiekosten.
  • Compact ontwerp:De compacte afmetingen van 175/330/315 mm zorgen ervoor dat de ijsbreker eenvoudig in elke keuken of bar kan worden geplaatst zonder waardevolle ruimte in beslag te nemen en voldoende ruimte over te laten voor andere apparaten of accessoires.

De Wessamat C-103 ijsbreker is een onmisbaar hulpmiddel voor bars, restaurants en iedereen die de voorkeur geeft aan perfect gemalen ijs. Bestel nu uw ijsbreker en geef uw cocktails en drankjes een verfrissende en professionele toets.

Andere dwingende redenen waarom u de Wessamat C-103 ijsbreker nodig heeft:

  1. Variabiliteit:Met de instelbare breekkracht kunt u de consistentie van het gemalen ijs aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren of receptvereisten.
  2. Eenvoudig te gebruiken:Het intuïtieve ontwerp van de ijsbreker zorgt voor intuïtief gebruik, zelfs voor onervaren gebruikers, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij uw drukke taken.
  3. Robuuste constructie:Het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor eenvoudige reiniging en handhaving van de hygiënenormen in de keuken of bar.
  4. Veelzijdige toepassing:niet alleen voor cocktails: de ijsbreker is ook perfect voor smoothies, milkshakes en andere creatieve varianten van drankjes om uw aanbod te diversifiëren en uw klanten te verrassen.
  5. Elegant ontwerp:Het moderne en aantrekkelijke ontwerp van de ijsbrekerhouder draagt ​​niet alleen bij aan uw efficiëntie, maar geeft uw bar of keuken ook een eigentijdse esthetiek die uw gasten zal verbazen.li>
  6. Service en garantie:Wij bieden niet alleen eersteklas producten, maar ook eersteklas service. De Wessamat C-103 ijsbreker wordt geleverd met een garantie om uw investering te beschermen.
  7. Eenvoudig onderhoud:de Wessamat C-103 ijsbreker is eenvoudig te onderhouden dankzij de kwaliteit en het ontwerp van de motor.
  8. Maakt minder geluid:In tegenstelling tot andere producten op de markt maakt de Wessamat C-103 ijsbreker minder geluid en vermindert afleiding in de keuken of bar.
  9. Minder afval:de Wessamat C-103 ijsbreker kan ijs gelijkmatig vermalen, waardoor ijsverspilling wordt verminderd en een efficiënter gebruik van het product wordt gegarandeerd.
  10. Vergroot uw winst:met de Wessamat C-103 ijsbreker kunt u de winst in uw bar of restaurant verhogen dankzij de hoge prestaties en de kwaliteit van het geproduceerde ijs.

Met de Wessamat C-103 ijsbreker investeert u niet alleen in een keukenapparaat, maar ook in het optimaliseren van de presentatie van uw drankjes. Bestel nu en ervaar de ongekende prestaties van deze premium ijsbreker in jouw keuken of bar!

Item ID 453370
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 10000 g
Dimensies 330×175×315mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: